Sukanya skincare & makeup dari Argania!

May 30, 2019

Skincare & makeup ArganiaDone shopping keperluan raya, sekarang fokus buat muka raya je, eh! Bukan laser bagai tau, semuanya organik dengan produk dari Argania gituw. Kali ini CN nak cerita sikit tentang produk skincare Argania yang CN guna. Semuanya best-best & sangat berbaloi untuk dibeli. Harganya juga murah. Paling penting organik & selamat ye. 


argania, argania oil, argania hq, argania tree, argania spinosa oil, argania light, argania light review, argania review, argania wonder oil, skincare & makeup argania, argania facial wash, argania face mist,
CN suka dengan produk skincare Argania, memang best !

Setiap wanita mesti ada skincare organik Argania 


Dalam kotak exclusive Argania ini mengandungi 4 produk Argania yang best seller iaitu Argania Facial Wash, Argania Light, Argania Wonder Oil & Argania Face Mist. Jom baca apa yang best pada keempat-empat produk Argania ini.

argania, argania oil, argania hq, argania tree, argania spinosa oil, argania light, argania light review, argania review, argania wonder oil, skincare & makeup argania, argania facial wash, argania face mist,

Argania Wonder Oil


Produk paling laris ini memang best sangat! Wonder Oil ini adalah 100% nature argan oil. Berkesan sangat untuk memudarkan parut pada wajah & badan. CN akan sapu Argania Wonder Oil pada kesan parut di perut dan badan. Almaklumlah, kulit CN ni senang naik rashes sampai jadi parut, mujur ada Argania Wonder Oil ini, memang dapat memudarkan parut pada badan CN tau. Selain itu, CN juga sapukan Argania Wonder Oil ini pada kulit kepala yang gatal serta rambut. Kesannya rambut akan glowing & kemas je. 

argania, argania oil, argania hq, argania tree, argania spinosa oil, argania light, argania light review, argania review, argania wonder oil, skincare & makeup argania, argania facial wash, argania face mist,
Antara best seller iaitu Argania Wonder Oil

argania, argania oil, argania hq, argania tree, argania spinosa oil, argania light, argania light review, argania review, argania wonder oil, skincare & makeup argania, argania facial wash, argania face mist,
Tekstur Argania Wonder Oil

Argania Light


Argania Light ini pula adalah upgrade dari Argania Wonder Oil dimana Argania Light ini lebih wangi dengan bauan aromaterapi iaitu campuran olive & bergamot oil yang dapat membantu dalam masalah pimples serta rashes. Bagusnya ia 40% lebih menyerap. CN jadikan rutin dengan menyapu Argania Light pada wajah setiap kali pada pagi & sebelum tidur. Kesannya wajah rasa lebih lembab serta glowing. Makeup pun 'in' hokay. Syok lah! 

argania, argania oil, argania hq, argania tree, argania spinosa oil, argania light, argania light review, argania review, argania wonder oil, skincare & makeup argania, argania facial wash, argania face mist,
Cantik kan kotak Argania Light ni? 

argania, argania oil, argania hq, argania tree, argania spinosa oil, argania light, argania light review, argania review, argania wonder oil, skincare & makeup argania, argania facial wash, argania face mist,
Tekstur Argania Light

Argania Facial Wash


Cleaser Argania ini mengandungi Argan Oil & Hylouronic Acid yang bukan sahaja berfungsi sebagai pembersih wajah, malah boleh dijadikan sebagai makeup remover. Jimat kan, 1 botol ada 2 fungsi? CN suka cleanser ni sebab ianya membersihkan muka secara menyeluruh dimana tidak menyebabkan muka rasa ketat atau kering selepas basuh. Muka rasa lembab je tau. Bestnya Argania Facial Wash ini hanya menggunakan bahan organik yang boleh menjana sel kulit secara efektif tau. Bila sebut organik, sudah tentu ianya bebas bahan kimia & tidak mengandungi Paraben & SLS hokay. 

argania, argania oil, argania hq, argania tree, argania spinosa oil, argania light, argania light review, argania review, argania wonder oil, skincare & makeup argania, argania facial wash, argania face mist,
Argania Facial Wash

argania, argania oil, argania hq, argania tree, argania spinosa oil, argania light, argania light review, argania review, argania wonder oil, skincare & makeup argania, argania facial wash, argania face mist,
Tekstur Argania Facial Wash

Argania Face Mist


Antara produk wajib ada dalam handbag CN adalah Argania Face Mist. Face Mist ini mengandungi argan oil, bergamot oil & damask rose water. Untuk pengetahuan anda, damask rose water ini membantu menyeimbangkan Ph kulit tau. Seperti Argania Facial Wash yang mempunyai 2 fungsi, Argania Face Mist juga mempunyai 2 fungsi iaitu sebagai toner & base makeup. CN akan spray face mist ini sebelum makeup untuk melembabkan kulit wajah & spray sekali lagi selepas makeup untuk kekalkan makeup tersebut & memberi impak glowing. Selain itu, jika CN rasa kulit CN kering, face mist ini memang membantu untuk melembabkan kulit. Sangat sesuai untuk anda yang selalu berdepan dengan aircond yang lama serta dibawah panas mentari. 

argania, argania oil, argania hq, argania tree, argania spinosa oil, argania light, argania light review, argania review, argania wonder oil, skincare & makeup argania, argania facial wash, argania face mist,
Antara faveret CN, Argania Face Mist

argania, argania oil, argania hq, argania tree, argania spinosa oil, argania light, argania light review, argania review, argania wonder oil, skincare & makeup argania, argania facial wash, argania face mist,
Argania Face Mist 

Berminat untuk mencuba skincare & makeup dari Argania?


Anda boleh dapatkan pelbagai produk Argania di lamanweb rasmi iaitu https://argania.my/ . Untuk sebarang promosi terkini, boleh kunjungi Facebook Argania HQ & Instagram @arganiahq

argania, argania oil, argania hq, argania tree, argania spinosa oil, argania light, argania light review, argania review, argania wonder oil, skincare & makeup argania, argania facial wash, argania face mist,
Jom dapatkan skincare Argania yang best ini

Kotak set Argania ni pun cantik berbunga-bunga, sesuai dijadikan sebagai hadiah buat tersayang ye. Oh ya, sebagai hantaran perkahwinan pun sesuai sangat disebabkan kotaknya yang berbunga-bunga. Kena sangat dengan tema hantaran kan? 

argania, argania oil, argania hq, argania tree, argania spinosa oil, argania light, argania light review, argania review, argania wonder oil, skincare & makeup argania, argania facial wash, argania face mist,

~ Sharing is caring from Cekgu Norazimah ~

You Might Also Like

0 comments

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.