Hanya berkongsi gambar di media sosial & boleh dapat duit dalam USD

June 13, 2019

CN percaya pasti rata-rata dikalangan kita ada satu akaun media sosial sama ada facebook atau instagram. Ataupun konon-konon media social influencer macam CN ni mesti ada kedua-dua akaun facebook dan instagram untuk menyebarkan pengaruh dan paling penting mencari duit. Eh, media sosial pun boleh cari duit? Mestilah Dek Non. Meh CN nak share satu lamanweb ni dimana anda akan diberi reward dalam USD bila berkongsi gambar. CN ulang, hanya berkongsi gambar di media sosial & boleh dapat duit dalam USD ! Daebak ! Hehehe


kongsi gambar di media sosial, narratrs


Berkongsi gambar dan diberi ganjaran di Narratrs


Hah ! Cuba tengok gambar di atas tu, total wallet CN sudah US$20.90 dengan hanya 1 kempen sahaja. Best betul tau. Bukan susah pun, CN cuma share gambar kempen di Instagram & Facebook dan tunggu duit masuk. Cara pemberian reward CN masih belum pasti berdasarkan apa. Kemungkinan bilangan like atau hits gambar tersebut kot. Almaklumlah, masih belum explore sepenuhnya lagi. Cuma terlebih eksited bila check wallet setelah tamat kempen sudah US$20.90. Tapi tak boleh withdraw lagi, kena tunggu sehingga US$50 dulu. Ok la kan? 

Kalau Google Adsense kena tunggu US$100 baru boleh withdraw, memang berjanggut tunggu tau. Di Narratrs lagi best. Senang pulak tu tugasannya. Jadi apa lagi, jom ramai-ramai join narratrs dengan klik link di bawah. 

www.narratrs.com


kongsi gambar di media sosial, narratrs


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


You Might Also Like

1 comments

  1. Macam best ja.. InsyaAllah kalau ada masa saya cuba juga ye

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.