Bidadari.my | Website menarik yang mesti anda terjah

July 16, 2019

Bidadari.my | Membaca adalah hobi CN dari kecil hingga lah sekarang. Jika dulu CN gemar membaca buku dan majalah, tapi kini CN lebih senang membaca menggunakan gadget. Sambil baring dan santai boleh membaca tau. Antara website menarik yang membuatkan CN leka membaca artikelnya sampai berjam-jam adalah bidadari.my. Di sana, anda boleh baca artikel berkaitan dengan keluarga, kesihatan, petua & tips serta yang paling CN suka sudah tentu resepi!

cerita review, resepi mudah, blog resepi, blog menarik, website resepi, resepi mudah,kerabu sotong, mee celup, butter cookies pandan gula melaka
Bidadari.my | Website menarik yang mesti anda terjah


Pelbagai Resepi Menarik di bidadari.my


Sejak mempunyai anak serta suami yang cerewet, CN memang rajin google resepi menarik supaya tidak bosan asyik makan benda yang sama setiap hari. Di bidadari.my, ada banyak resepi menarik yang mudah untuk kita ikut tau. Leka je CN duk baca resepi sambil duk screenshoot resepi dengan harapan akan dibuat bila free nanti. Ala, perangai kebanyakan perempuan kan, penuh resepi dalam hp ! Hehehe..

cerita review, resepi mudah, blog resepi, blog menarik, website resepi, resepi mudah,kerabu sotong, mee celup, butter cookies pandan gula melaka
Resepi kerabu sotong di bidadari.my

Resepi Kerabu Sotong yang sangat mudah


Antara resepi kegemaran CN sudah tentu resepi kerabu sotong. Senang sangat nak buat, yang paling penting simple tapi sedap. Anda pun mesti cuba resepi kerabu sotong ni tau. Bahan-bahan yang digunakan pun mudah & ada di dapur tu.




cerita review, resepi mudah, blog resepi, blog menarik, website resepi, resepi mudah,kerabu sotong, mee celup, butter cookies pandan gula melaka
Resepi mee celup di bidadari.my

Resepi Mee Celup, makanan tradisi Kelantan


Walaupun CN bukan orang Kelantan, tapi CN memang sukakan kebanyakan makanan Kelantan ni tau. Antara kegemaran CN adalah mee celup. Sedapnya lahai dipadankan dengan cili flakes pedas manis. Mee celup ni juga antara menu sihat tau. Kalau anda ingin mencuba resepi mee celup ni, boleh lah terjah ke bidadari.my. 


cerita review, resepi mudah, blog resepi, blog menarik, website resepi, resepi mudah,kerabu sotong, mee celup, butter cookies pandan gula melaka
Resepi butter cookies pandan gula melaka di bidadari.my

Resepi Butter Cookies Pandan Gula Melaka


Bukan sahaja resepi masakan sahaja di bidadari.my ni tau, ada juga pelbagai resepi menarik untuk cookies dan kek. Antara yang teringin CN nak cuba adalah resepi butter cookies pandan gula melaka atau onde-onde cookies. Nampak menggoda kan? 

Hah, jadi apa tunggu lagi, jom terjah bidadari.my untuk pelbagai artikel resepi menarik serta artikel kekeluargaan yang pasti menarik minat anda. Oh ya, jangan lupa cerita dekat CN, artikel mana yang paling korang suka tau.



~ Sharing is caring from Cekgu Norazimah ~

You Might Also Like

0 comments

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.