Hujung Dunia dari Hanie Soraya

May 28, 2014


Hujung Dunia dari Hanie Soraya. Memang best ! CN ingat Hanez Suraya yang pelakon tu, macam nak boikot jer lagu ni. Rupa2nya Hanie Soraya protege Faizal Tahir, fuhh ! Ok, clear, boleh layanz lagu ni sambil drive. Bila layan pagi2 lagu ni sambil drive sambil follow belakang lori sebab jalan Klang-Banting banyak lori..memang tak terasa stress ! Cubalah..hehe

Hujung Dunia dari Hanie Soraya


Fikir sebelum bicara
Susah sebelum senang
Jatuh sebelum berjaya
Sedar sebelum ---

Menyanyi biar dari hati
Berjanji biar pasti

Chorus:
Hingga ke hujung dunia ini
Pasti adanya suka dan duka
Kamu dan aku
Hingga ke hujung dunia ini
Pasti ada menangis ketawa
Bersama-sama

(Hingga ke hujung dunia)
Hingga ke hujung dunia

Kurang kamu sesuatu
Pantas waktu berlalu
Terimalah seadanya
Tiada apa yang sempurna

Menyanyi biar dari hati
Berjanji ditepati

[Ulang chorus]

Walau apa pun yang telah terjadi
Perlu tabah kau hadapi
Segala yang pernah kita lalui
Menjadikan kita yang hari ini

Lalalala lalalalala

[Ulang chorus]


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

You Might Also Like

11 comments

  1. Ingatkan hari tu Amy Mastura sebab suara ala ala dia kan.....:)

    ReplyDelete
  2. cheery pun suka lagu ni..cheery ingatkan lagu amy mastura haha

    ReplyDelete
  3. rasa rasanya lom dengar di radio. lagi sehari dua ada ler kot

    ReplyDelete
  4. Best la lagu nie CN... First time zumal dgr ;)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum nor....yer la baru dengar ni...best juga...:)

    ReplyDelete
  6. Ohh.. pernah juga terdengar lagu ni dalam radio, tapi tak tahu siapa penyanyi dan apa pula tajuk dia hehe

    ReplyDelete
  7. Da motivasi dalam lirik lagunya..

    ReplyDelete
  8. Mmg layan lagu ni... best.. :)

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.