Tergoda betul dengan stroller aldo compatto pink

January 02, 2018

Baby Stroller kategori wajib ada untuk keluarga yang kaki travel. Salah satu stroller murah dan terbaik dipasaran adalah stroller Aldo Compatto. Stroller Aldo Compatto ini sangat ringan dan boleh dibawa ke dalam kapal terbang. Selain itu, jika anda tidak mahu kereta anda sempit disebabkan baby stroller. Aldo Compatto jawapannya ! Stroller terbaik ini mempunyai banyak kelebihan yang pasti membuatkan anda tidak sabar untuk memilikinya. 

  • Reka bentuk yang “Super-Compact” dan ringan (52x44x18cm bila dilipat), empat tayar, buka dan lipat boleh dibuat dengan satu tangan, seat boleh laras dan fabrik boleh dibuka   dan dibasuh.
  • Kurang kedalaman tempat duduk berbanding baby stroller yang standard, sedikit   beralun jika diatas permukaan yang kasar dan bakul shopping yang kecil.

Baby Stroller Aldo Compatto


Rekaan stroller Aldo Compatto ini adalah hampir sama dengan jenama terkemuka Babyzen YOYO. Perbezaan ketara adalah kualitinya sedikit berbeza terutama fabriknya dan frame stroller. Akan tetapi ianya masih berbaloi dimiliki kerana harganya juga jauh lebih murah dan masih boleh lipat dan buka dengan satu tangan.

Walaupun kualitinya sedikit kurang berbanding Babyzen YOYO tapi ianya masih berbaloi berganda kerana banyak aksesori diberi dan padding seatnya lebih tebal dan seat boleh dibaringkan sehingga 180° berbanding Babyzen YOYO hanya lebih kurang 150°. Maknanya ianya sesuai untuk Newborn.

stroller aldo compatto, stroller aldo compatto murah, stroller murah, stroller terbaik
Stroller Aldo Compatto Red

Apa yang menarik tentang baby stroller Aldo Compatto


Ianya sangat “Rare” untuk mencari buggy stroller yang benar-benar kompak dan tahan lasak. Aldo Compatto adalah buggy stroller yang sangat berbaloi dimiliki kerana rekaan yang kompak dan ringan. Ianya sangat sempurna terutama yang tinggal di bandar.

Kelebihan terbesar Aldo Compatto ini adalah saiznya apabila dilipat iaitu berukuran 52 x44 x18cm dimana hampir sama saiz handbag yang oversize.

stroller aldo compatto, stroller aldo compatto murah, stroller murah, stroller terbaik
Stroller Aldo Compatto Purple

Tambahan pula stroller ini mudah dikawal dengan satu tangan tetapi perlu awas juga kerana jangan dibiarkan stroller anda terlepas tanpa dipegang kerana stroller ini ringan dan bila ditiup angin ianya boleh bergerak sendiri. Jadi hati-hati ya.

Sesuai digunakan dari bayi yang baru lahir sehingga berat anak anda 18kg. Berat stroller ini hanya 5.95Kg sahaja dan mudah dibawa kemana-mana kerana disertakan dengan shoulder strap dan stroller bag.

Stroller yang inovatif dan sangat kompak. Sesuai untuk keluarga yang suka berjalan-jalan dan yang tidak suka stroller memenuhi ruang di dalam kereta.

stroller aldo compatto, stroller aldo compatto murah, stroller murah, stroller terbaik
Stroller Aldo Compatto Red


Berminat untuk mendapatkan stroller Aldo Compatto pada harga yang menarik?


CN cadangkan anda beli stroller Aldo Compatto ini di website The Baby Store. Beli melalui atas talian atau boleh COD di Shah Alam.

Kenapa CN sarankan beli melalui The Baby Store? Sebab The Baby Store adalah trusted online seller selain mempunyai website yang cantik. Tambahan pula setiap belian anda buat di website ini anda akan dapat mata ganjaran dimana anda boleh tebus pada belian seterusnya. Anda juga boleh tebus pada produk lain juga.

Sebelum terlupa, jika anda pengguna pertama. Setiap pendaftaran baru akan menerima 200 mata ganjaran. Anda boleh tebus pada belian pertama. 


Klik Link ini ---> Stroller Aldo Compatto

stroller aldo compatto, stroller aldo compatto murah, stroller murah, stroller terbaik


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

You Might Also Like

2 comments

  1. ada rupanya stroller yang ringan macam tu ye..Kena hati2 la takut bergerak sendiri..Kadang2 kita ni terleka lagi2 bila kat luar..

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.