How many bowls can you makan at Boat Noodle?

February 26, 2019

How many bowls can you makan at Boat Noodle? | Hah, gituw soalan dia! Best tau makan di Boat Noodle ni, bukan sahaja sedap, service tiptop siap layan customer ambil gambar lagi! Paling syok ada banyak prop cantik2 untuk bergambar tau. Sebab tu CN tak pernah jemu makan dekat Boat Noodle ni tau. Memang best! Kali ini hasil makan 6 orang, kitorang berjaya habiskan 23 mangkuk ! Kenyang sangat sebab duk belasah air jugak. Kalau makan sahaja rasanya lebih 23 mangkuk tau. 

jjcm,boat noodle kuala lumpur, cawangan boat noodle malaysia, boat noodle menu, boat noodle halal, boat noodle, boat noodle gamuda walk, boat noodle shah alam, review boat noodle, chill chill
How many bowls can you makan at Boat Noodle?
CN?
23 bowls kot..haha! 

jjcm,boat noodle kuala lumpur, cawangan boat noodle malaysia, boat noodle menu, boat noodle halal, boat noodle, boat noodle gamuda walk, boat noodle shah alam, review boat noodle, chill chill
Makan dekat Boat Noodle ni kena makan ramai-ramai, baru best!

jjcm,boat noodle kuala lumpur, cawangan boat noodle malaysia, boat noodle menu, boat noodle halal, boat noodle, boat noodle gamuda walk, boat noodle shah alam, review boat noodle, chill chill
Tenung je ek?

jjcm,boat noodle kuala lumpur, cawangan boat noodle malaysia, boat noodle menu, boat noodle halal, boat noodle, boat noodle gamuda walk, boat noodle shah alam, review boat noodle, chill chill
Sampai tertido kekenyangan CN, eh!

jjcm,boat noodle kuala lumpur, cawangan boat noodle malaysia, boat noodle menu, boat noodle halal, boat noodle, boat noodle gamuda walk, boat noodle shah alam, review boat noodle, chill chill
Muka kekenyangan hokay

jjcm,boat noodle kuala lumpur, cawangan boat noodle malaysia, boat noodle menu, boat noodle halal, boat noodle, boat noodle gamuda walk, boat noodle shah alam, review boat noodle, chill chill
Muka happy siap tapau air gituw


Lokasi Boat Noodle Gamuda Walk




~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


You Might Also Like

4 comments

  1. Alahai...lama dah x ke boat noodles..kat NuSentral macam xde je...

    ReplyDelete
  2. of courselah bermangkuk-mangkuk kan.Kalau ada geng makan ,confirm bertingket-tingket.Yang penting kita suka roti tu.sedap..

    ReplyDelete
  3. boat noodle yang ni kita tak pernah try lagi..biasa makan kat amphawa je, perisa prawn tomyum...tapi yang tu pun selalunya tak lebih dari 3 mangkuk..sebab pedas nak mati...hahahah

    ReplyDelete
  4. makan dekat boat noodle ni memang dahaga air...nampak nau banyak msg kihkihkih

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.