Lee Dong Wok owh Lee Dong Wok

Lee Dong Wok owh Lee Dong Wok

Lee Dong Wok owh Lee Dong Wok

Cuti sekolah ni, selain berblogging dan berblogwalking..CN juga mengisi masa lapang dengan melayan cerita korea. Hah ! Ni nak cerita, dari zaman remaja dulu sampailah dah jadi mama Irfan, CN tetap meminati jejaka hensem bernama Lee Dong Wok

CN terpikat dengan Lee Dong Wok ni masa tengok cerita My Girl. Alahai..sweetnyer dia dalam cerita tu ! Suka sangat ! Tengok banyak kali pun tak kisah tau..hehe

Sekarang duk layan cerita Hotel KingLee Dong Wok gak berlakon...alahai....

Lee Dong Wok owh Lee Dong Wok

Lee Dong Wok owh Lee Dong Wok

Lee Dong Wok owh Lee Dong Wok

~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

Previous
Next Post »

5 comments

Click here for comments
8 December 2014 at 23:41 ×

Suka tengok dia berlakon dalam citer apa eh... My Girl ekk...?? best...

Reply
avatar
fatin wawa
admin
9 December 2014 at 10:01 ×

suka tengok lakonan LDW.. mmg blh cair. hehe..

Reply
avatar
Khir Khalid
admin
9 December 2014 at 12:14 ×

Saya tak mengikuti lah.. klu wife saya taulah citer2 korea ni... :D

Reply
avatar
Maria Firdz
admin
9 December 2014 at 12:24 ×

Owh.. Pelakon korea..

Reply
avatar
Budak Nuizz
admin
6 February 2015 at 16:56 ×

baru kenal rupa lee dong wok . selama ni duk cakap name je hehehe

http://ijahoney.blogspot.com/

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon