Rawatan bekam angin di Celebriti Skin Expert

Stress antara punca CN mudah untuk sakit belakang. Bukan sahaja sebab stress, menyusukan anak juga punca CN sering mengalami sakit belakang. Memang tak selesa tau. Dah la sakit belakang, masalah angin pun sering menghantui CN. Mudah sangat untuk CN sedawa. Memang mengganggu masalah sakit belakang dan angin ni. Mujur CN diperkenalkan oleh seorang rakan blogger satu spa yang menawarkan servis urutan belakang badan & bekam angin untuk membantu mengurangkan masalah sakit belakang dan angin CN ini. 

celebriti skin expert, back massage, cupping, bekam angin, rawatan bekam angin di shah alam, cantik persis celebriti, spa shah alam, rawatan bekam angin murah

Rawatan bekam angin murah di Shah Alam


Spa Celebriti Skin Expert atau lebih dikenali dengan CANTIK PERSIS CELEBRITI terletak di Seksyen 7, Shah Alam menawarkan rawatan back massage atau urutan belakang badan ini & bekam angin dengan harga yang sangat berbaloi. Jika anda tinggal berdekatan dengan Shah Alam, apa kata anda cuba rawatan back massage & bekam angin ini. Sangat best !

celebriti skin expert, back massage, cupping, bekam angin, rawatan bekam angin di shah alam, cantik persis celebriti, spa shah alam, rawatan bekam angin murah
CN & Miza di Celebriti Skin Expert atau lebih dikenali dengan nama spa Cantik Persis Celebriti


Anda akan diurut separuh badan dan kemudian bekam angin selama setengah jam. CN sendiri dah cuba dan memang rasa 'ringan' je badan selepas membuat rawatan ini. Untuk bekam angin, ada 5 cup untuk belakang badan CN. Rasa tak cukup pulak setengah jam tau ! 

celebriti skin expert, back massage, cupping, bekam angin, rawatan bekam angin di shah alam, cantik persis celebriti, spa shah alam, rawatan bekam angin murah

Pekerja spa yang membuat treatment kepada CN adalah Kak Ina. Seronok sangat belakang badan CN diurut oleh Kak Ina tau. Rasa bagaikan puteri gituww. 

celebriti skin expert, back massage, cupping, bekam angin, rawatan bekam angin di shah alam, cantik persis celebriti, spa shah alam, rawatan bekam angin murah
Kak Ina yang sporting dan ceria

celebriti skin expert, back massage, cupping, bekam angin, rawatan bekam angin di shah alam, cantik persis celebriti, spa shah alam, rawatan bekam angin murah
Welfie bersama Kak Ina dari spa Cantik Persis Celebriti


Sekarang promosi untuk half back massage & cupping atau bekam angin hanya untuk RM48 sahaja ! Murah kan rawatan bekam angin di spa Cantik Persis Celebriti ni kan? 

celebriti skin expert, back massage, cupping, bekam angin, rawatan bekam angin di shah alam, cantik persis celebriti, spa shah alam, rawatan bekam angin murah
PROMOSI rawatan urutan belakang & bekam angin cuma RM48 sahaja ! 

Berminat untuk mencuba rawatan back massage & bekam angin di Celebriti Skin Expert?


Jika anda berminat untuk mencuba rawatan back massage & bekam angin di Celebriti Skin Expert ini, apa kata call careline << 03-55194159 >> untuk tempahan. 

celebriti skin expert, back massage, cupping, bekam angin, rawatan bekam angin di shah alam, cantik persis celebriti, spa shah alam, rawatan bekam angin murah


CANTIK PERSIS CELEBRITI
Alamat : Jalan Kristal K7/K, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia

Waktu operasi : 11.00 pagi hingga 8.00 malam

#cantikpersiscelebriti #facialshahalam #spashahalam #facialspashahalam #waxingshahalam #celebritiskinexpert #celebritispa #spabridalshahalam #massageshahalam #bodyspashahalam #beautyspashahalam #cantikshahalam

celebriti skin expert, back massage, cupping, bekam angin, rawatan bekam angin di shah alam, cantik persis celebriti, spa shah alam, rawatan bekam angin murah
Jom ramai-ramai ke spa Cantik Persis Celebriti ini !


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


Previous
Next Post »

2 comments

Click here for comments
iffah hussin
admin
10 October 2017 at 13:43 ×

Bonde buat facial treatment dekat Celebriti Skin Expert memang best..

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon