Tempah sticker muka Irfan di Gogoprint

October 10, 2017

Cantik tak sticker muka Irfan ni? Sticker ni adalah design CN dan diprint oleh Gogoprint. Sticker yang ditempah di Gogoprint ini adalah 100 pieces yang berharga cuma RM54.21 termasuk postage. Sticker synthetic transparent tempahan CN ini adalah bersaiz 3 x 3, front only dan full color on front only. Kualiti sticker synthetic transparent dari Gogoprint ini memang berkualiti tinggi dan boleh dilekat bukan sahaja pada buku sekolah Irfan, malah sesuai juga pada botol air dan bekas makanan.


gogoprint, tempah sticker murah, tempah sticker cantik di gogoprint, sticker synthetic transparent
Sticker synthetic transparent muka Irfan dari Gogoprint


Print sticker rekaan sendiri di Gogoprint


Sticker muka Irfan dan CN ini adalah design CN sendiri. CN cuma upload design yang CN buat di lamanweb Gogoprint dan kemudian tunggu parcel sampai ke rumah. Apa yang menariknya, postage adalah PERCUMA. Sticker muka CN yang banyak-banyak ni akan dilekat pada buku dan alat tulis CN di sekolah. Asyik hilang je pen dan marker CN tau sama ada diletak merata-rata ataupun dipinjam pelajar dan rakan-rakan CN. Harap-harap bila ada sticker ni mudahlah terjaga alat-alat tulis CN.

gogoprint, tempah sticker murah, tempah sticker cantik di gogoprint, sticker synthetic transparent
Sticker synthetic transparent muka CN dari Gogoprint


Bukan CN sahaja, sticker ni juga akan dilekat pada pensil dan warna-warna Irfan yang akan hilang tak sampai sebulan! Nak menangis tau bila tengok asyik susut je alat tulis anak bujang CN sorang ni. Bukan tak buat tali-tali panjang tu, buat je tapi hilang juga. Bila ada sticker ni mudah la untuk cikgu Irfan trace alat-alat tulis Irfan nanti. 


gogoprint, tempah sticker murah, tempah sticker cantik di gogoprint, sticker synthetic transparent
Tempah sticker cantik di Gogoprint


Berminat untuk menempah sticker murah di Gogoprint?


Layari lamanweb rasmi Gogoprint << www.gogoprint.com.my >> untuk tempahan secara online. 

Segala maklumat lanjut mengenari Gogoprint, anda boleh terus ke pejabat Gogoprint di :

MY Gogoprint Sdn Bhd
Suite 2.03, Level 1, Wisma E & C, 
No. 2 Lorong Dungun Kiri, 
Damansara Height,
50490 Kuala Lumpur.
Mon - Fri : 9.00 am ke 6.00 pm

Email : info@gogoprint.com.my
Phone : 03-26315899

~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

You Might Also Like

6 comments

  1. Good idea qilah nak sekolah next year. Boleh try

    ReplyDelete
  2. New Giveaway lets start! Jom join :)
    https://intansaffyna.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

    ReplyDelete
  3. Menarik la CN...boleh buat untuk anak ni

    ReplyDelete
  4. Cantik... boleh order nanti untuk lekat kat produk jualan ;)

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.