SSCUSS Winnbaby Car Seat, lebih jimat dan berbaloi

July 06, 2022

SSCUS Winnbaby car seat | Tengok la 'boss' kecik ni, kemain selesa dia dekat car seat. Suka lettew. Sebelum ni CN guna baby carrier je untuk Aqil Aryan, tapi sebab dia dah besar. Nampak 'padat' sangat dalam tu! Hehehe..

sscuss winnbaby car seat, car seat sscus, car seat terbaik, baby seat terbaik, baby car seat terbaik, car seat baby terbaik, car seat baby murah
SSCUSS Winnbaby Car Seat, lebih jimat dan berbaloi


SSCUSS Winnbaby Car Seat, lebih jimat dan berbaloi


Jadi CN beralih arah ke car seat. Alang2 membeli, apa salah nya beli untuk jangka masa panjang.

SSCUS Winnbaby Car Seat ni, bukan je Aqil Aryan boleh guna, kakak dia pun boleh tau. Pantang adik tak guna, laju je kakak take over.

Untuk pengetahuan anda, SSCUS Winnbaby car seat ni sesuai untuk baby baru lahir sehingga 12 tahun. Berbaloi sangat beli ni.

sscuss winnbaby car seat, car seat sscus, car seat terbaik, baby seat terbaik, baby car seat terbaik, car seat baby terbaik, car seat baby murah
Aqil Aryan suka duduk di SSCUS Winnbaby car seat

Video Unboxing & Review SSCUS Winnbaby Car Seat





sscuss winnbaby car seat, car seat sscus, car seat terbaik, baby seat terbaik, baby car seat terbaik, car seat baby terbaik, car seat baby murah
Dhia Zahra pun muat duduk dalam SSCUS Winnbaby car seat ni, lagi selesa kalau dibuka baby cover tu

Kenapa SSCUS Winnbaby car seat ni best?


  • 5 mata tali pinggang keselamatan (lebih stabil)
  • 5 pilihan peringkat berbaring ikut keselesaan anak
  • Isofix, lebih stabil & selamat
  • Side Impact Protection System (SIPS) - untuk melindungi si kecil dari kesan sampingan pelanggaran
  • Sarung kain boleh tanggal dilapisi dengan kain anti-bakteria & anti-hama untuk memastikan si kecil selesa.
sscuss winnbaby car seat, car seat sscus, car seat terbaik, baby seat terbaik, baby car seat terbaik, car seat baby terbaik, car seat baby murah
Beli car seat SSCUS Winnbaby dekat mana?

Beli SSCUS Winnbaby Car Seat di mana?


Memang berbaloi sangat kalau beli SSCUSS Winnbaby carseat ni. Harganya pun boleh tahan. Khas untuk pembaca semua, jangan lupa masukkan promo code [Cekgu22] untuk dapatkan diskaun RM20. Promo ini hanya sah bermula 11 July 2022.

*Tertakluk kepada terma & syarat
sscuss winnbaby car seat, car seat sscus, car seat terbaik, baby seat terbaik, baby car seat terbaik, car seat baby terbaik, car seat baby murah
Aqil Aryan suka SSCUS Winnbaby car seat


~ Sharing is caring from Cekgu Norazimah ~

You Might Also Like

1 comments

  1. Sekarang ni, baby car seat ni dan jadi suatu kemestian

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.