Thursday, 30 May 2013

JJCM : Dating di Chaiwalla

Salam 1 Malaysia..

Sempena cuti sekolah ni, sajer2 berdating dengan En. Suami di Chaiwalla. Dengar mcm dekat Thailand je kan? Hehe..relax ler, Cikgu Norazimah tak kan dating sampai ke sana dengan Irfan yang kecik lagi ni, tunggu ler Irfan beso sikit. Chaiwalla ni dekat Banting jer. Tapi tempat nya memang BEST dan happening. Setiap Selasa ada life band. Irfan pun suka [kitorang dating bawak anak, sweet kan? hehe]

Actually, dah lama Cikgu Norazimah ajak En. Suami datang ke sini. Ni semua Cik Caralee Zaty aka Maklang Irfan ler pernah ke sini. Dia cakap western food kat sini sedap. Lagi pun tempat ni ala2 sweet gitew..bila ajak En. Suami dia cakap pernah ke sini dgn Saiful [bff En. Suami]. Tak patut kan, dengan kawan boleh romantik2 tgk life band, dengan wifey tak pernah bawak pun! Macam tu ler ayat Cikgu Norazimah dengan En. Suami. So, maybe rasa bersalah, MAYBE yer + buat2 merajuk dari Cikgu Norazimah, dapat ler dating kat sini. [horay!!]

Malam kitorang dating tu, memang ramai orang, kebanyakkan nyer family & gathering member2. Tempat nya best, service hokay, tak perlu tunggu lama & pekerja nya mmg berbudi bahasa + comey2..hehe. Harga nya berbaloi dengan service dorang malah lagi murah dari Jom Bali tempat Cikgu Norazimah selalu pegi dengan member2 dekat Carrefor Wangsa Maju tu ! Yela, chicken chop kitorang makan tu RM16.90 termasuk ais lemon tea + kudapan [boleh pilih nak mana]. Siap ada life band lagi ! Kira hokay ler kan? So Cikgu Norazimah dah decide nk jadikan tempat ni tempat wajib dating setiap bulan..tak kira ! En. Suami cakap per tau.."yela, suka hati syg ler, asalkan bukan dekat KL tu !" hehehe

The Chaiwalla depan McD Banting 

Muka excited bapak dan anak tengok life band

Budak bambam yang tidak sporting sebab baru mama & ayah makan suap2..terus mengamuk nak tido ! isy2

Life band dari 2 amoi..Irfan & En. Suami memang suka !

Golden Blue Chicken Chop pilihan Cikgu Norazimah [tak berapa sedap sebab tak tahu apa maksud gol blue tu, takde lak kaler blue di situ..korang tahu tak?]

Iciban Chicken Chop by En. Suami. Memang SEDAP ! Lain kali datang nk order yang ni lak !


CN : Berkongsilah anda atas perkara yang baik-baik. Mudah ! Cuma tekan butang LIKE/G+. Terima kasih.

4 comments:

  1. Assalamualaikum cikgu. sedap ye? lama tak singgah Banting. insyallah kalau pergi sana, sheila masuk restoran ni. hiehiewww ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalu ke datang banting? try ler, best tempat ni

      Delete
  2. lama x mkn ala2 western ni
    aci x g beli kt tesco msk sndiri haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aci sangat kalau rajin ..senang jer nak masak pon, sajer2 nak dating boleh ler..hehe

      Delete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah. Terima kasih di atas komen-komen anda.