Baju dan tudung preloved murah

March 05, 2017

Carousell adalah lamanweb untuk pengguna menjual pelbagai jenis barang sama ada barang baru atau terpakai atau bahasa sekarang orang panggil preloved item. Apakata follow CN di carousell >> https://carousell.com/cekgunorazimah/ >> Disitu CN berkongsi beberapa baju dan tudung preloved yang masih baik untuk dijual.

Kenapa CN nak jual? Sebab faktor umur kerana tudung yang CN jual adalah saiz M yang agak pendek. Manakala baju-baju pulak agak sendat dan padat pada tubuh, sangat tidak sesuai untuk dipakai oleh CN yang agak sudah berisi ni. Kesemua tudung dan baju yang CN jual adalah termasuk postage.

Jom cuci mata. Jika berminat bolehlah pm CN di facebook atau whatapps >> 0174992305 >>

baju preloved, tudung preloved, baju preloved murah
RM25 : Preloved Tudung FREE Postage
Tudung 3 layer. Saiz M. Kain best terletak dan tidak kembang.
Condition 9/10

baju preloved, tudung preloved, baju preloved murah
RM25 : Preloved Tudung FREE Postage
Tudung 3 layer. Saiz M. Kain best terletak dan tidak kembang.
Condition 9/10

baju preloved, tudung preloved, baju preloved murah
RM20 : Preloved Tudung FREE Postage
Tudung 2 layer. Saiz M. Kain best terletak dan tidak kembang.
Batu berkilat dan ada sulam yang cantik.
Condition 8/10

baju preloved, tudung preloved, baju preloved murah
RM20 : Preloved Tudung FREE Postage
Tudung 2 layer. Saiz M. Kain best terletak dan tidak kembang.
Batu berkilat.
Condition 9/10

baju preloved, tudung preloved, baju preloved murah
RM20 : Preloved Tudung FREE Postage
Tudung 2 layer. Saiz M. Kain best terletak dan tidak kembang.
Batu berkilat dan ada sulam yang cantik.
Condition 9/10

baju preloved, tudung preloved, baju preloved murah
RM25 : Dress Lycra FREE Postage
Kain sejuk, sesuai dipakai bersama jaket.
Condition 10/10

baju preloved, tudung preloved, baju preloved murah
RM15 : Dress Lycra FREE Postage
Kain sejuk, sesuai dipakai bersama jaket.
Condition 7/10

baju preloved, tudung preloved, baju preloved murah
RM15 : Skirt Pink Lycra FREE Postage
Kain sejuk, 2 lapis.
Condition 9/10

baju preloved, tudung preloved, baju preloved murah
RM10 : Kebaya FREE Postage
Condition 7/10

baju preloved, tudung preloved, baju preloved murah
RM17 : Kebaya Pendek 2 Lapis FREE Postage
Condition 8/10

baju preloved, tudung preloved, baju preloved murah
RM17 : Seluar Slack FREE Postage
Saiz S jenama Esse One
Condition 8/10

baju preloved, tudung preloved, baju preloved murah
RM37 : Kebaya FREE Postage
Baju kebaya saiz 36 dan kain saiz M terbelah di tepi. Baru pakai sekali.
Condition 10/10

~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

You Might Also Like

5 comments

  1. Wah cantik2 design dia.


    Jemput join http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-percuma-by-cik-candy.html

    ReplyDelete
  2. wahh bagus CN jual preloved.. Bonde doakan ada pembeli yang pekenan nanti.. CN boleh juga jual kat FB Page Preloved item..

    Bonde Tag CN : http://www.bondezaidalifah.com/2017/02/1st-contest-shazyanas-tupperware-2017.html



    http://www.bondezaidalifah.com/2017/02/1st-contest-shazyanas-tupperware-2017.html

    ReplyDelete
  3. memang ada satu musim tu tudung corak butterfly kan.. cantik2 semua.. :) elok la CN buat jualan prelove drpd simpan je dlm almari tak guna2 lagi kan.. hehehehe..

    ...

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.