15April2017 : Birthday CN yang ke...

Alhamdulillah, harini birthday CN yang ke XX. Chewah, rahsia konon. Haruslah..mana boleh semua cerita kan? Asalnya harini konon-konon nak honeymoon di Armada Hotel sebab CN dapat lagi voucher stay di Hotel Armada dari 100comments.  Tapi CN perlu attend event food review yang melibatkan ramai blogger terkenal. Agak rugi jika tak pergi.

Its ok, minggu depan ada lagi!

cerita cikgu, birthday CN, wanita 30an


Best betul birthday tahun ni, dapat makan best-best semua di sponsor. Betul la orang kata, blogger ni dah macam retis gituw, dapat sponsor je. Alhamdulillah. 


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


Previous
Next Post »

2 comments

Click here for comments
Amanda Suria
admin
15 April 2017 at 11:20 ×

Happy birthday CN, semoga panjang umur dan murah rezeki...

Reply
avatar
Maria Firdz
admin
15 April 2017 at 12:07 ×

Alhamdulillah... rezeki... Happy birthday CN...

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon