Irfan makan apa dekat Hotel Armada?

Minggu lepas CN berkesempatan bercuti di Hotel Armada PJ untuk kali kedua. Masih lagi menggunakan voucher yang dimenangi di 100comments, memang berbaloi bercuti di sini. Sudah tentu yang menyebabkan ia sangat berbaloi kerana makanan disini sedap-sedap sampai tak boleh stop makan. Ada je yang nak dimakan !

Ok, video di bawah ni ketika CN bersarapan bersama Irfan Hensem. Kitorang dating berdua je sebab Encik Suami malas nak turun makan. Dhia Zahra pulak tidur. Apa lagi, berbahagialah kami berdua duk makan makan dan makan. Hehehehe..


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


Previous
Next Post »

3 comments

Click here for comments
Cerita Ita
admin
11 April 2017 at 16:35 ×

murahnya rezeki CN.. asyik menang contest je.. boleh pulak sarapan berdua je ye? hehehe.. kalau kami semuanya abis dikerah tu..

Reply
avatar
12 April 2017 at 16:06 ×

lama dah fae tak tido hotel. i need vacation huhu.

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon