Shoping sakan di NEXT Ladies Klang Parade

Agak lama CN tak ke Klang Parade. Macam-macam dah ada disini tau. Paling best sudah tentu shoping sakan di Next Ladies. Besar betul kedai Next Ladies yang terletak di tingkat 1 bersebelahan dengan APT salon ni. Sejam gak CN shoping di sana sampai merungut Encik Suami & anak-anak yang menunggu! Hehehe..

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,
Muka happy shopping sakan di Next Ladies Klang Parade

Pelbagai pilihan pakaian wanita di Next Ladies Klang Parade


Masuk je ke Next Ladies, CN dah rambang mata tak tahu nak pilih yang mana satu. Banyak sangat pilihan design yang terbaru. Disini ada pelbagai design blaus, skirt, slack, dress & macam-macam lagi dengan harga yang sangat berpatutan. Blause pink di bawah ni cuma RM20 saja tau.

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,

Blause maroon & hijau ini pulak adalah design yang sama ye. CN suka design ni sampai ambil terus 2 blause yang warna berbeza sebab ada zip di depan, mudah untuk bf Dhia Zahra. Batu-batu yang menarik sangat, nampak esklusif gituw.

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,

Jika anda peminat fesyen korea, ada pelbagai pilihan baju ala-ala korea di La Miss yang terletak bersebelahan dengan Next Ladies. Selain itu, ada juga baju kurung moden & jubah di La Miss ini. CN dah grab 1 blause yang sangat selesa dan sejuk yang cuma berharga RM50 sahaja.

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,
Kedai La Miss juga ada pelbagai pilihan baju yang cantik-cantik

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,
Muka happy shopping sakan di Next Ladies

Oh ya, jika anda nak tahu update terkini dari Next Ladies, boleh check it out mereka di :
Facebook: NEXT Ladies Klang Parade
Instagram: NEXT Ladies Klang Parade

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,
Antara pilihan pakaian di Next Ladies Klang Parade yang pasti membuatkan anda rambang mata

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,
Pintu masuk ke Next Ladies di tingkat 1 Klang Parade

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,
Tengok tu siapa tengah shopping di Next Ladies Klang Parade?

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,
Haruslah bergambo kejab dengan Dina sebelum ramai serbu. Hehehe

Next Ladies juga ada menawarkan sewa stall.
Siapa berminat nak bukak stall boleh contact Cik Azel : 012-3138668

Makan sedap di Next Food Junction


Selepas puas shoping, CN belanja Encik Suami & anak-anak di Next Food Junction yang terletak di tingkat 5 Klang Parade sebagai reward tak buat perangai masa CN shoping. Nampak je ada stall Portugise grill, apa lagi menu pilihan sudah tentu ikan kembung+sotong grill 1 set untuk Encik Suami manakala CN pulak set ikan pari+udang grill. Siap ada sup dan sambal. Memang sedap.

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,
Set ikan pari+udang grill di Next Food Junction Klang Parade


Untuk Irfan Hensem & Dhia Zahra pulak CN order nasi ayam yang cuma berharga RM5.50 saja. Tapi sangat sedap dengan nasinya yang lembut & ayam perapan. Berselera budak-budak ni makan.

Anda juga boleh mengikuti perkembangan Next Food Junction di :
FB: NEXT Food Junction Klang Parade
IG: Next Food Junction Klang Parade


KSong Karaoke Competition


Dah habis shoping & makan, apa lagi terus ke concourse untuk event yang ditunggu-tunggu iaitu KSong Karaoke Competition. Sebagai blogger, sudah tentu CN sokong peserta nombor 10 iaitu blogger Reef. Alhamdulillah, Reef dapat tempat ketiga tau. Memang power suara blogger retis sorang ni !

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,
KSong #1Min2Fame Karaoke Competition

Champion : Faisal Md Saad
1st Runner-up : Ardi Gunsuh
2nd Runner Up : Shariffudin Azhar Bin Omar

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,
Suasana meriah ketika KSong Karaoke Competition

CN pernah berkongsi di IG & FB tentang KSong Karaoke Competition ni. Juri untuk pertandingan karaoke anjuran KSong ni adalah Dina Nadzir. Best bila habis pertandingan, Dina nyanyi live. Memang power suaranya.

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,
Juri untuk KSong Karaoke Competition

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,
Dina nyanyi live di KSong Karaoke Competition


Macam-macam ada di Klang Parade ni. Nak raya nanti confirm repeat lagi shopping di Klang Parade. Murah-murah beb. Sangat berbaloi. 


next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,
Welfie di hadapan Next Ladies Klang Parade..weee

#NextLadiesMY
#NextFoodJunction
#KlangParade
#KSongKTV 
#nextladiesklangparade
#klangparade


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


Previous
Next Post »

27 comments

Click here for comments
irra yyan
admin
9 April 2017 at 21:19 ×

Selalu g makan asam laksa je..pasni boleh usha baju kat sini...

Reply
avatar
9 April 2017 at 21:21 ×

Wahhh..seronoknya shopping n makan set pari tu mmg favorite..hihi

Reply
avatar
Anizz Annisa
admin
9 April 2017 at 21:29 ×

Bestnyee.. design menarik harga besttt...

Reply
avatar
Efa Othman
admin
9 April 2017 at 21:30 ×

Wow.... Bestnya CN. Macam macam ada kat Klang parade ni ye.....

Reply
avatar
Akif Imtiyaz
admin
9 April 2017 at 21:37 ×

Wah shopping sakan naaaa.. cantuk2 blouse CN pilih .. tergoda i tgk u..

Reply
avatar
Reena Sidek
admin
9 April 2017 at 23:25 ×

cantik2 baju.. mesti rambang mata nak memilih.. lepas shopping nak makan pun senang. kedai makan dekat je..

Reply
avatar
Fadzi Razak
admin
10 April 2017 at 00:41 ×

Murahnya nasi ayam Rm5.50. Susah dah kalau nak dapat harga tu dekat food court lain

Reply
avatar
10 April 2017 at 00:56 ×

Murah2 baju nya kan..

Reply
avatar
kak gojes
admin
10 April 2017 at 07:08 ×

wah..cantik blouse tu..

Reply
avatar
Miza Talib
admin
10 April 2017 at 08:16 ×

syoknya soping, angah selalu main bowling jew kat sini. Jom soping sesama

Reply
avatar
10 April 2017 at 08:23 ×

Memang sangat2 best kan... LeYa berpinar + rambang mata nak memilih pakaian yg ada... Hehehe... Memang seronok sangat dapat bershopping di Klang Parade..

Reply
avatar
Fiza Rahman
admin
10 April 2017 at 08:54 ×

Bestnya shopping. Harga pon berpatutan.

Reply
avatar
Lea Azleeya
admin
10 April 2017 at 09:32 ×

wahhhh cantik2 baju.. Nnti kalau ke sana nk terjah jugak la..

Reply
avatar
Kak Sue
admin
10 April 2017 at 10:19 ×

Bestnya.. banyak pilihan kan..

Reply
avatar
10 April 2017 at 11:09 ×

Murahnya blouse..cantik pulak tu

Reply
avatar
10 April 2017 at 12:19 ×

Lawo2 gk baju dia.. klu gi klang mesti singgah sni

Reply
avatar
10 April 2017 at 23:40 ×

Nie tunjuk kat isteri mesti mengamuk nak pergi nie..

Ikhlas Dari
Along Misuari

Reply
avatar
Fieza Sani
admin
10 April 2017 at 23:42 ×

Okey, kena terjah ni..alergik kalau ada baju2 murah ni...

Reply
avatar
kisah_earty
admin
11 April 2017 at 04:15 ×

seronoknya, tengok gambar CN pun dah rambang mata...

Reply
avatar
12 April 2017 at 02:51 ×

cantik juga baju CN pilih huhu

www.neezalife.com

Reply
avatar
13 April 2017 at 07:43 ×

Dekat je dgn rumah irra ni, kena pegi tau 😉

Reply
avatar
13 April 2017 at 07:44 ×

Set grill tu mmg faveret cn n encik suami, sedap pulak tu

Reply
avatar
13 April 2017 at 07:45 ×

Tula, murah tp sedap. Memang berbaloi

Reply
avatar
13 April 2017 at 07:46 ×

Jom shoping lg dkt sini

Reply
avatar
13 April 2017 at 07:47 ×

Kan, seronok sgt dpt shoping dkt sini

Reply
avatar
13 April 2017 at 07:48 ×

Sama la kita, cn pun selalu alergik kalau ada bj murah2 ni

Reply
avatar
13 April 2017 at 21:12 ×

Wah.. Dh dekat tu klang parade ni. Boleh g nnti..

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon