Shoping sakan di NEXT Ladies Klang Parade

April 09, 2017

Agak lama CN tak ke Klang Parade. Macam-macam dah ada disini tau. Paling best sudah tentu shoping sakan di Next Ladies. Besar betul kedai Next Ladies yang terletak di tingkat 1 bersebelahan dengan APT salon ni. Sejam gak CN shoping di sana sampai merungut Encik Suami & anak-anak yang menunggu! Hehehe..

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,
Muka happy shopping sakan di Next Ladies Klang Parade

Pelbagai pilihan pakaian wanita di Next Ladies Klang Parade


Masuk je ke Next Ladies, CN dah rambang mata tak tahu nak pilih yang mana satu. Banyak sangat pilihan design yang terbaru. Disini ada pelbagai design blaus, skirt, slack, dress & macam-macam lagi dengan harga yang sangat berpatutan. Blause pink di bawah ni cuma RM20 saja tau.

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,

Blause maroon & hijau ini pulak adalah design yang sama ye. CN suka design ni sampai ambil terus 2 blause yang warna berbeza sebab ada zip di depan, mudah untuk bf Dhia Zahra. Batu-batu yang menarik sangat, nampak esklusif gituw.

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,

Jika anda peminat fesyen korea, ada pelbagai pilihan baju ala-ala korea di La Miss yang terletak bersebelahan dengan Next Ladies. Selain itu, ada juga baju kurung moden & jubah di La Miss ini. CN dah grab 1 blause yang sangat selesa dan sejuk yang cuma berharga RM50 sahaja.

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,
Kedai La Miss juga ada pelbagai pilihan baju yang cantik-cantik

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,
Muka happy shopping sakan di Next Ladies

Oh ya, jika anda nak tahu update terkini dari Next Ladies, boleh check it out mereka di :
Facebook: NEXT Ladies Klang Parade
Instagram: NEXT Ladies Klang Parade

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,
Antara pilihan pakaian di Next Ladies Klang Parade yang pasti membuatkan anda rambang mata

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,
Pintu masuk ke Next Ladies di tingkat 1 Klang Parade

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,
Tengok tu siapa tengah shopping di Next Ladies Klang Parade?

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,
Haruslah bergambo kejab dengan Dina sebelum ramai serbu. Hehehe

Next Ladies juga ada menawarkan sewa stall.
Siapa berminat nak bukak stall boleh contact Cik Azel : 012-3138668

Makan sedap di Next Food Junction


Selepas puas shoping, CN belanja Encik Suami & anak-anak di Next Food Junction yang terletak di tingkat 5 Klang Parade sebagai reward tak buat perangai masa CN shoping. Nampak je ada stall Portugise grill, apa lagi menu pilihan sudah tentu ikan kembung+sotong grill 1 set untuk Encik Suami manakala CN pulak set ikan pari+udang grill. Siap ada sup dan sambal. Memang sedap.

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,
Set ikan pari+udang grill di Next Food Junction Klang Parade


Untuk Irfan Hensem & Dhia Zahra pulak CN order nasi ayam yang cuma berharga RM5.50 saja. Tapi sangat sedap dengan nasinya yang lembut & ayam perapan. Berselera budak-budak ni makan.

Anda juga boleh mengikuti perkembangan Next Food Junction di :
FB: NEXT Food Junction Klang Parade
IG: Next Food Junction Klang Parade


KSong Karaoke Competition


Dah habis shoping & makan, apa lagi terus ke concourse untuk event yang ditunggu-tunggu iaitu KSong Karaoke Competition. Sebagai blogger, sudah tentu CN sokong peserta nombor 10 iaitu blogger Reef. Alhamdulillah, Reef dapat tempat ketiga tau. Memang power suara blogger retis sorang ni !

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,
KSong #1Min2Fame Karaoke Competition

Champion : Faisal Md Saad
1st Runner-up : Ardi Gunsuh
2nd Runner Up : Shariffudin Azhar Bin Omar

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,
Suasana meriah ketika KSong Karaoke Competition

CN pernah berkongsi di IG & FB tentang KSong Karaoke Competition ni. Juri untuk pertandingan karaoke anjuran KSong ni adalah Dina Nadzir. Best bila habis pertandingan, Dina nyanyi live. Memang power suaranya.

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,
Juri untuk KSong Karaoke Competition

next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,
Dina nyanyi live di KSong Karaoke Competition


Macam-macam ada di Klang Parade ni. Nak raya nanti confirm repeat lagi shopping di Klang Parade. Murah-murah beb. Sangat berbaloi. 


next ladies klang parade, next food junction klang parade, ksong klang parade, klang parade, next ladies,
Welfie di hadapan Next Ladies Klang Parade..weee

#NextLadiesMY
#NextFoodJunction
#KlangParade
#KSongKTV 
#nextladiesklangparade
#klangparade


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


You Might Also Like

27 comments

  1. Selalu g makan asam laksa je..pasni boleh usha baju kat sini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekat je dgn rumah irra ni, kena pegi tau 😉

      Delete
  2. Wahhh..seronoknya shopping n makan set pari tu mmg favorite..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Set grill tu mmg faveret cn n encik suami, sedap pulak tu

      Delete
  3. Bestnyee.. design menarik harga besttt...

    ReplyDelete
  4. Wow.... Bestnya CN. Macam macam ada kat Klang parade ni ye.....

    ReplyDelete
  5. Wah shopping sakan naaaa.. cantuk2 blouse CN pilih .. tergoda i tgk u..

    ReplyDelete
  6. cantik2 baju.. mesti rambang mata nak memilih.. lepas shopping nak makan pun senang. kedai makan dekat je..

    ReplyDelete
  7. Murahnya nasi ayam Rm5.50. Susah dah kalau nak dapat harga tu dekat food court lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula, murah tp sedap. Memang berbaloi

      Delete
  8. syoknya soping, angah selalu main bowling jew kat sini. Jom soping sesama

    ReplyDelete
  9. Memang sangat2 best kan... LeYa berpinar + rambang mata nak memilih pakaian yg ada... Hehehe... Memang seronok sangat dapat bershopping di Klang Parade..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, seronok sgt dpt shoping dkt sini

      Delete
  10. Bestnya shopping. Harga pon berpatutan.

    ReplyDelete
  11. wahhhh cantik2 baju.. Nnti kalau ke sana nk terjah jugak la..

    ReplyDelete
  12. Bestnya.. banyak pilihan kan..

    ReplyDelete
  13. Lawo2 gk baju dia.. klu gi klang mesti singgah sni

    ReplyDelete
  14. Nie tunjuk kat isteri mesti mengamuk nak pergi nie..

    Ikhlas Dari
    Along Misuari

    ReplyDelete
  15. Okey, kena terjah ni..alergik kalau ada baju2 murah ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la kita, cn pun selalu alergik kalau ada bj murah2 ni

      Delete
  16. seronoknya, tengok gambar CN pun dah rambang mata...

    ReplyDelete
  17. cantik juga baju CN pilih huhu

    www.neezalife.com

    ReplyDelete
  18. Wah.. Dh dekat tu klang parade ni. Boleh g nnti..

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.