Irfan Hensem di I-City Shah Alam

Rentetan dari entry CN >> Zero Deals di i-City Shah Alam, kali ini CN ingin berkongsi dengan pembaca aksi anak bujang CN si Irfan Hensem bergambar solo pulak. Almaklumlah, anak bujang CN ni memang suka bergambo. Layan jela ye..hehehe

irfan hensem, i-city shah alam, city of digital light, itsy bitsy i-city
Irfan peluk kaki zirafah, sambil peluk tu terus jerit-jerit suruh mamanya amek gambo tau

irfan hensem, i-city shah alam, city of digital light, itsy bitsy i-city
Eh, mama. Sama la dengan baju Irfan !
irfan hensem, i-city shah alam, city of digital light, itsy bitsy i-city
Penguin comel ini adalah tong sampah, harap maklum!
irfan hensem, i-city shah alam, city of digital light, itsy bitsy i-city
Konon-konon nak buat gaya power ranger tapi tak jadi ! Hehehe
irfan hensem, i-city shah alam, city of digital light, itsy bitsy i-city
Alahai la anak bujang sorang ni
irfan hensem, i-city shah alam, city of digital light, itsy bitsy i-city
Ini tak suruh panjat pun dia suka hati je panjat sambil suruh amek gambo
irfan hensem, i-city shah alam, city of digital light, itsy bitsy i-city
Kecik je nampak Irfan di sini

irfan hensem, i-city shah alam, city of digital light, itsy bitsy i-city
Semua benda dia nak pegang tau

irfan hensem, i-city shah alam, city of digital light, itsy bitsy i-city
Whoaa..eksited la tuh

irfan hensem, i-city shah alam, city of digital light, itsy bitsy i-city
Irfan dah penat la mama ! Hehe

irfan hensem, i-city shah alam, city of digital light, itsy bitsy i-city
Peace lemah sebab dah penat jalan-jalan

~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

Previous
Next Post »

3 comments

Click here for comments
IbuNoey
admin
23 May 2017 at 09:13 ×

Hahaha..boleh jadi model ni..tapi akhirnya kepenatan jugak..

Reply
avatar
Nieyl
admin
23 May 2017 at 16:06 ×

rindu zaman kanak-kanak..

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon