Lemang periuk kera

Sejak masuk dalam Majalah 3, lemang periuk kera menjadi viral dan ramai yang ingin mencuba keenakan lemang periuk kera ini. Tidak terkecuali adalah CN. Memang teringin sangat nak mencuba sebab tidak pernah makan lemang periuk kera ini. Mujur adik CN si Mizah Talib dapat percuma dari birasnya. Dapatlah CN merasa keenakan lemang periuk kera viral ini. Secara personal, CN lagi suka lemang tradisional yang dibakar dalam buluh lagi berbanding lemang periuk kera ini kerana lemang periuk kera dimasak secara kukus berbanding lemang tradisional yang dimasak secara bakar. Rasa bakar lagi umph gituw.

Anda pulak macam mana ye?

lemang periuk kera, lemang periuk kera viral,
Lemang periuk kera


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


Previous
Next Post »

3 comments

Click here for comments
13 August 2017 at 09:19 ×

masa open house raya haritu diorang belanja makan lemang ni tapi tak gemar sangat. Suka lagi lemang buluh :)

Reply
avatar
Cik Nor
admin
13 August 2017 at 09:41 ×

wlaupon cik nor xpernah rasa lg lmang periuk kera ni, cik nor pun rasa lmang yang dibakar tu lg sdap..:)

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon