Kempen FPX & Win! sempena Online Revolution

Sempena Online Revolution yang bermula pada 11.11 dan akan berakhir pada 12.12 nanti. Ada pelbagai jualan hebat secara online. Selain jualan hebat, ada juga kempen FPX & Win!  dimana anda berpeluang memenangi hadiah utama Perodua Axia dan iPhone 8 Plus serta Samsung S8 dengan hanya shoping di Lazada dan bayar menggunakan kaedah bayaran FPX. Bagaimanakah caranya? Meh baca artikel CN sampai habis ye. 

lazada, shopping di lazada, bayar menggunakan online banking, kempen lazada x molpay fpx & win, molpay fpx, online banking, fpx & win
Kempen FPX & Win!


Jika selama ini anda shoping di Lazada atau mana-mana lamanweb dan membayar menggunakan online banking tanpa mendapat apa-apa ganjaran. Kali ini dengan shopping dan membayar menggunakan Online Banking atau FPX, anda diberi ganjaran apabila shopping di Lazada sekurang-kurangnya RM30 dan membayar menggunakan kaedah FPX. Kempen ini berlangsung dari 6 November hingga 3 Disember 2017. 

Cara-cara menyertai Kempen FPX & Win! 


Hanya 4 langkah mudah untuk menyertai Kempen FPX & Win! ini.  

1. Shopping di Lazada melalui lamanweb Lazada atau apps.
2. Pilih Online Banking (FPX) untuk pembayaran.
3. Ambil gambar FPX dalam cara yang paling kreatif & upload di Facebook/Instagram.
4. Nyatakan kenapa FPX adalah pilihan pembayaran anda (masukkan order number & #FPXMOLPayLazada)
Post anda mestilah public. 

lazada, shopping di lazada, bayar menggunakan online banking, kempen lazada x molpay fpx & win, molpay fpx, online banking, fpx & win
Cara-cara menyertai kempen FPX & Win!

Ok, meh sini CN bagi contoh pembayaran menggunakan Online Banking (FPX)

1. ADD TO CART barangan pilihan anda. Macam CN nak shopping Huggies Dry Diapers untuk Dhia Zahra. Klik simbol troly di kanan atas lamanweb dan akan keluar seperti gambar di bawah. 

lazada, shopping di lazada, bayar menggunakan online banking, kempen lazada x molpay fpx & win, molpay fpx, online banking, fpx & win
2. Klik PROCEED TO CHECKOUT. Akan keluar maklumat seperti di bawah jika anda adalah pelanggan setia Lazada. Jika tidak, akan keluar arahan untuk mengisi alamat anda. 

lazada, shopping di lazada, bayar menggunakan online banking, kempen lazada x molpay fpx & win, molpay fpx, online banking, fpx & win


3. Klik CONTINUE. Maka keluarlah payment option seperti gambar di bawah. Pilih Online Banking (FPX) dan pilihlah Online Banking account anda. Terdapat 6 bank yang menawarkan Online Banking (FPX) iaitu CIMB Clicks, Hong Leong Bank, Public Bank, AmBank, Maybank & RHB. Pilih bank pilihan anda dan teruskan membayar ! 

lazada, shopping di lazada, bayar menggunakan online banking, kempen lazada x molpay fpx & win, molpay fpx, online banking, fpx & win

4. Untuk melayakkan anda menyertai Kempen FPX & Win! ini, anda dikehendaki untuk mengambil gambar pada langkah 3 di atas dengan cara yang kreatif dan nyatakan kenapa FPX adalah pilihan pembayaran anda (masukkan order number & #FPXMOLPayLazada). Post anda mestilah public.


Video Kempen FPX & Win! di Youtube


Syarat-syarat Kempen FPX & Win!


  • MINIMUM RM30 mesti dibelanjakan semasa membeli-belah di www.lazada.com.my atau aplikasi Lazada menggunakan saluran Online Banking (FPX) SAHAJA dalam tempoh kempen.
  • Peserta MESTI memuat naik foto kreatif mereka di Facebook / Instagram dan caption mengapa FPX adalah pembayaran pilihan mereka.
  • Peserta MESTI memasukkan nombor pesanan dalam caption.
  • Peserta MESTI memuatkan pos mereka pada hari pembelian untuk layak menyertai peraduan ini. Mereka yang memuat naik lewat dari hari pembelian mereka tidak akan dilayan.
  • MESTI menggunakan hashtag #FPXMOLPayLazada dan post adalah PUBLIC.
  • Hanya sah untuk pembelian dari 6 November hingga 3 Disember 2017.

lazada, shopping di lazada, bayar menggunakan online banking, kempen lazada x molpay fpx & win, molpay fpx, online banking, fpx & win
Pelbagai hadiah menarik sempena kempen FPX & Win!

Pelbagai hadiah menarik sempena Kempen FPX & Win!



Pelbagai hadiah menarik bernilai sehingga RM75k untuk dimenangi. Hadiah utama adalah Perodua Axia manakala anda berpeluang untuk memenangi pelbagai hadiah harian dan mingguan yang sangat lumayan. Jadi apa tunggu lagi, jom sertai kempen FPX & Win! 

Untuk maklumat lanjut, layari lamanweb << https://www.molpay.com/fpxmolpaylazada >>


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~



Previous
Next Post »

3 comments

Click here for comments
cik renex
admin
7 November 2017 at 11:37 ×

menarik contest ni tapi tu lah CR tak kreatif sngt nak wat untuk step 3 tu. huu

Reply
avatar
Miza Talib
admin
7 November 2017 at 16:36 ×

Wow lumayannya hadiah

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon