Booking servis kereta online dengan aplikasi SERV

November 15, 2019

Apps SERV | Musim cuti sekolah nak dekat, mesti ada pelbagai plan untuk bercuti kan? Bila bercuti dengan kenderaan sendiri, sudah tentu perkara paling penting adalah servis kereta. Lecehnya servis kereta ni sebab perlu menunggu lama untuk turn kita, fuh, buang masa kan? Apa kata tempah je servis kereta secara online dengan apps SERV. Bestnya, anda boleh booking untuk servis kereta  secara online dan mekanik akan datang ke lokasi yang kita pilih. Bestkan?

Booking servis kereta online dengan aplikasi SERV

Apps SERV, sangat mudah untuk menempah servis kereta


Bukan itu sahaja, sebaik sahaja servis selesai, semua butiran kesihatan kereta akan direkodkan dalam apps SERV. Jadi, kita boleh mempunyai maklumat penuh mengenai kereta kita sendiri! Menarik kan apps ni?

Download secara PERCUMA apps SERV di Google Playstore atau www.serv.my/mobile.html

Maklumat yang boleh dilihat tentang 'kesihatan' kereta di apps SERV

Video Cara Menempah Servis Kereta Menggunakan Apps SERV




Nak dapatkan voucher SERV RM10? 


Berita baik buat pembaca blog CN, anda semua boleh dapat voucher SERV RM10. Boleh jimat tau guna voucher ni. Senang je, jom ikut langkah dibawah👇

1. Download apps SERV di www.serv.my/mobile.html atau Google Playstore.
2. Daftar kereta anda di app SERV
3. Masukkan promo code  <<CEKGUNORAZIMAH10>> semasa membuat pembayaran.

Jom download SERV sekarang!

#SERVdulu  #SERVkanpayungsenbelumhujan


Jom donwload apps SERV sekarang !

~ Sharing is caring from Cekgu Norazimah ~


You Might Also Like

6 comments

  1. Info baru ni...tak tau pula boleh pakai apps.

    ReplyDelete
  2. Bagus yer ada service macam ni.

    ReplyDelete
  3. wah nak servis kereta dah boleh booking guna aplikasi SERV saja.semua senang dah sekarang ni.di hujung jari saja kan

    ReplyDelete
  4. bagusnya boleh tau harga before servis. Senang sikit, takde la risau budget lari nanti.

    ReplyDelete
  5. Tak pernah tahu pulak tentang apps. Nak cari apps lain terjumpa post ni. Terima kasih info ni.

    ReplyDelete
  6. terbaik apps gini :)
    tapi aida tak pernah cuba lagi, cn.
    kat melaka, lom lagi ada keperluan utk aida.

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.