Dah cuba Grilled Butter Chicken di The Chicken Rice Shop?

November 18, 2019

The Chicken Rice Shop Grilled Butter Chicken | Siapa peminat grilled butter chicken? Okay, apa kata anda cuba grilled butter chicken terbaru di The Chicken Rice Shop. Bukan sahaja rupa yang menggoda, sudah tentu rasanya sedaaappp ! Dengan rasa creamy dan ada pedas-pedas sikit, kena sangat dengan tekak CN tau!

Grilled Butter Chicken di The Chicken Rice Shop, harga makanan di chicken rice shop, chicken rice shop mission, paiti chicken rice shop, the chicken rice shop sauce, the chicken rice shop competitors, chicken rice shop tagline, harga set the chicken rice shop, who own chicken rice shop in malaysia
Dah cuba Grilled Butter Chicken di The Chicken Rice Shop?

The Chicken Rice Shop telah mengumumkan menu baru iaitu Grilled Butter Chicken baru-baru ni. Apa yang menariknya Grilled Butter Chicken di The Chicken Rice Shop adalah sos creamy dengan rasa cili padi memang sesuai untuk tekak orang Malaysia. Aroma daun kari menjadikan Grilled Butter Chicken di sini menyelerakan tekak. 

Grilled Butter Chicken di The Chicken Rice Shop, harga makanan di chicken rice shop, chicken rice shop mission, paiti chicken rice shop, the chicken rice shop sauce, the chicken rice shop competitors, chicken rice shop tagline, harga set the chicken rice shop, who own chicken rice shop in malaysia
Grilled Butter Chicken di The Chicken Rice Shop yang menggoda, creamy sangat sos tu tau


Harga Grilled Butter Chicken di The Chicken Rice Shop


Harga Grilled Butter Chicken di The Chicken Rice Shop berbeza ikut set. Untuk set Meal A cuma berharga RM21.90 sahaja. Set ni ada Grilled Butter Chicken, nasi, pak choy with oyster & soup of the day. Ada juga Meal B dan Meal C dengan harga masing-masing RM49.90 dan RM88.90. Anda juga boleh beli ala carte dengan harga RM18.90.

Grilled Butter Chicken di The Chicken Rice Shop, harga makanan di chicken rice shop, chicken rice shop mission, paiti chicken rice shop, the chicken rice shop sauce, the chicken rice shop competitors, chicken rice shop tagline, harga set the chicken rice shop, who own chicken rice shop in malaysia
CN dah cuba Grilled Butter Chicken di The Chicken Rice Shop, sedap uolss!

Grilled Butter Chicken di The Chicken Rice Shop, harga makanan di chicken rice shop, chicken rice shop mission, paiti chicken rice shop, the chicken rice shop sauce, the chicken rice shop competitors, chicken rice shop tagline, harga set the chicken rice shop, who own chicken rice shop in malaysia
Grilled Butter Chicken di The Chicken Rice Shop


Jom ke The Chicken Rice Shop, bukan sekadar nasi ayam! Eh ternyanyi pulak 😂

Maklumat lanjut tentang Grilled Butter Chicken & promosi di The Chicken Rice Shop, layari lamanweb www.thechickenriceshop.com & facebook page di https://www.facebook.com/thechickenriceshop/



#TheChickenRiceShop
#TCRS
#GrilledButterChicken
#LekLuMakanDulu

Grilled Butter Chicken di The Chicken Rice Shop, harga makanan di chicken rice shop, chicken rice shop mission, paiti chicken rice shop, the chicken rice shop sauce, the chicken rice shop competitors, chicken rice shop tagline, harga set the chicken rice shop, who own chicken rice shop in malaysia
Kami dah cuba Grilled Butter Chicken di The Chicken Rice Shop, anda bila lagi?

~ Sharing is caring from Cekgu Norazimah ~

You Might Also Like

3 comments

  1. Excellent read, Positive site, where did u come up with the information on this posting? What are some of the cheapest places to travel to in the world? From Asia to Africa and Europe, Things to do 's got budget breakdowns for the cheapest places.

    ReplyDelete
  2. wow nampak sedap. cuma nak makan menda ni kena pi ke bandar besar lah jawabnya. huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. lom lagi, cn.
    lama jugak x terjah tcrs ni.
    nampak sedap.
    anak-anak kalau dtg tcrs, nasi ayam ajer nak nyer :)

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.