Nasi Kandar Marrybrown | Sedap ke?

July 19, 2020

Nasi Kandar Marrybrown | Anda pencinta nasi kandar? Jika ya, CN cadangkan untuk anda mencuba menu terbaru dari Marrybrown iaitu Nasi Kandar Marrybrown. Dengan aromanya yang begitu menggoda, CN pasti pencinta nasi kandar tidak akan kecewa dengan menu terbaru dari Marrybrown ini. 


nasi kandar, nasi kandar marrybrown, sedap ke nasi kandar marrybrown, marrybrown menu malaysia 2019, marrybrown promotion, marrybrown malaysia, nasi marrybrown, marrybrown delivery, marrybrown near me, marrybrown assignment, marrybrown price
Nasi Kandar Marrybrown | Sedap ke? 

Peminat Nasi Kandar Mesti Cuba Menu Terbaru dari Marrybrown


Sekarang anda tak perlu untuk beratur panjang semata-mata untuk makan nasi kandar. Hanya ke cawangan Marrybrown berdekatan & order sahaja Nasi Kandar Marrybrown! CN gerenti anda akan puas hati! 


nasi kandar, nasi kandar marrybrown, sedap ke nasi kandar marrybrown, marrybrown menu malaysia 2019, marrybrown promotion, marrybrown malaysia, nasi marrybrown, marrybrown delivery, marrybrown near me, marrybrown assignment, marrybrown price
CN dah cuba nasi kandar Marrybrown, anda bila lagi?


Mula-mula CN tengok portionnya macam sedikit. Maklumlah, perut tengah lapar, rasa nak makan banyak je kan? Tapi bila dah makan, fuh, dua ketul ayam tu tak habis hokay. Ayam goreng crispy Marrybrown ni memang sedap & besar. Kenyang sangat! Paling penting sudah tentu aroma dan rasa karinya yang kaw. Agak pedas dan memang ngam sangat dengan tekak CN yang suka makan pedas ni. 


nasi kandar, nasi kandar marrybrown, sedap ke nasi kandar marrybrown, marrybrown menu malaysia 2019, marrybrown promotion, marrybrown malaysia, nasi marrybrown, marrybrown delivery, marrybrown near me, marrybrown assignment, marrybrown price
Anda sudah mencuba Nasi Kandar Marrybrown? Mesti cuba, gerenti puas hati


Anda boleh tengok video di bawah macam mana happy dan excitednya CN dan Encik Suami makan nasi kandar Marrybrown ni. Tak tipu tau, memang sedap! Kalau anda pencinta nasi kandar, mesti cuba nasi kandar dari Marrybrown ni. 


Video Makan Nasi Kandar Marrybrown



nasi kandar, nasi kandar marrybrown, sedap ke nasi kandar marrybrown, marrybrown menu malaysia 2019, marrybrown promotion, marrybrown malaysia, nasi marrybrown, marrybrown delivery, marrybrown near me, marrybrown assignment, marrybrown price
Encik Suami dengan muka excited dapat makan nasi kandar Marrybrown yang super sedap ni

Harga Nasi Kandar Marrybrown


Terdapat dua harga berbeza untuk set kombo nasi kandar Marrybrown ini.

  1. Nasi kandar bersama 2 ketul ayam spicy/original, papadom, telur ayam rebus, kari ayam, bendi & Heaven and Earth iced lemon tea berharga hanya RM16.20.
  2. Nasi kandar bersama 1 ketul ayam spicy/original, papadom, telur ayam rebus, kari ayam, bendi & Heaven and Earth iced lemon tea berharga hanya RM12.70.

nasi kandar, nasi kandar marrybrown, sedap ke nasi kandar marrybrown, marrybrown menu malaysia 2019, marrybrown promotion, marrybrown malaysia, nasi marrybrown, marrybrown delivery, marrybrown near me, marrybrown assignment, marrybrown price
Nasi Kandar Marrybrown untuk 2 orang

nasi kandar, nasi kandar marrybrown, sedap ke nasi kandar marrybrown, marrybrown menu malaysia 2019, marrybrown promotion, marrybrown malaysia, nasi marrybrown, marrybrown delivery, marrybrown near me, marrybrown assignment, marrybrown price
Dating dengan Encik Suami sambil layan Nasi Kandar Marrybrown

nasi kandar, nasi kandar marrybrown, sedap ke nasi kandar marrybrown, marrybrown menu malaysia 2019, marrybrown promotion, marrybrown malaysia, nasi marrybrown, marrybrown delivery, marrybrown near me, marrybrown assignment, marrybrown price
Bersama rakan-rakan pencinta nasi kandar 

Untuk maklumat lanjut mengenai promosi & delivery service dari Marrybrown, layari:

Facebook: @MarrybrownMalaysia
Instagram: @marrybrownmy
Youtube: MarrybrownTV
Delivery: http://mbdelivery.com.my


~ Sharing is caring from Cekgu Norazimah ~

You Might Also Like

1 comments

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.