Projectorium ARMaX M-19 | Projector Terbaik & Murah Untuk Classroom & Home Cinema

November 06, 2020

Projectorium ARMaX M-19Kalau dulu, nak beli projector, mesti kena fikir banyak kali sebab beribu harganya. Tapi sekarang, anda boleh dapat projector pada harga bawah 1k! ⁣CN ulang, bawah 1k ya. Sangat berbaloi! Almaklumlah, zaman sekarang semua kena berjimat-cermat. Jadi nak beli projector pun mestilah kena cari yang murah tapi kualiti tetap tiptop! Jangan tengok pada brand kerana sesetengah brand tu, harga sahaja mahal, tapi kualiti memang out. Projector yang akan CN kongsikan ini bukan sahaja berkualiti tapi harga sangat murah setanding dengan projector yang berharga ribuan ringgit. 

projector terbaik, projector murah, review projector, projector for classroom, projector for home cinema, Projectorium ARMaX M-19
Projectorium ARMaX M-19


Projectorium ARMaX M-19 - Projector Terbaik & Murah Untuk Classroom & Home Cinema


Apabila sebut tentang jenama Projectorium, pasti ramai yang tidak pernah dengar bukan? Kemon, kita bagi peluang kepada produk baru yang dapat menawarkan kualiti tiptop tapi harga murah, ini lah Projectorium ARMaX M-19. Projector ini di import dari China dan berpangkalan di Pulau Pinang. Anda jangan risau tentang warranty kerana branch di Pulau Pinang yang akan uruskan. 


projector terbaik, projector murah, review projector, projector for classroom, projector for home cinema, Projectorium ARMaX M-19
Specifications of Projectorium ARMaX M-19



Projectorium ni best kerana:

✅ Clear je tengok waktu cerah
✅ Easy screen mirroring
✅ Ada build in speaker. Kuat pulak tu, sis suka!
✅ Built in WiFi & Bluetooth. 
✅ Youtube & Netflix ready.
✅ USB, cucuk je lepastu terus walla! 
✅ Harga mampu milik.
✅ Warranty setahun.

projector terbaik, projector murah, review projector, projector for classroom, projector for home cinema, Projectorium ARMaX M-19
Nampak bergaya kan bila bawa beg Projectorium ARMaX M-19 ni?



Hah, bagi sesiapa yang masih teragak-agak nak beli Projectorium ni, CN belanja video review unboxing & testing gituw.

Video Unboxing & Review Projectorium ARMaX M-19



Nak buat apa beli projector ni? Kemon..duduk rumah tu boleh layan movie tau. Rasa macam tengok wayang gituw. Kualiti projector ni memang tiptop! Tak ada masalah nak tengok di kawasan cerah atau gelap. ⁣


projector terbaik, projector murah, review projector, projector for classroom, projector for home cinema, Projectorium ARMaX M-19

 

Berapakah harga Projectorium ARMaX M-19? 


Harga asal projector Projectorium ini adalah RM981.89 sahaja. Tetapi jika anda menggunakan voucher code CEKGU, anda boleh dapatkan diskaun RM50 dan beg carry yang berharga RM109.90 dengan PERCUMA! ⁣
Hanya masukkan kod CEKGU semasa membuat pembayaran di SINI


Antara feedback dari cikgu-cikgu tentang Projectorium ARMaX M-19


projector terbaik, projector murah, review projector, projector for classroom, projector for home cinema, Projectorium ARMaX M-19

Jom dapatkan sekarang! 
Klik di SINISINI

@proj.ectorium #projectorium

~ Sharing is caring from Cekgu Norazimah ~


You Might Also Like

0 comments

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.