Tips kurangkan sakit bersalin paling mudah

Sakit bersalin sememangnya sakit yang amat dasyat. Hanya perempuan yang pernah bersalin normal yang memahami akan sakit bersalin lagi-lagi ketika contraction tu. Meh sini CN nak share tips kurangkan sakit contraction dengan hanya menggunakan Biobax. Biobax Cool Theraphy adalah fast relief spray dengan Eucalyptus Oil, Habbatussauda & Olive Oil. Biobax Cool Theraphy ni membantu melegakan kesakitan dengan cepat. Disebabkan tu Biobax mampu membantu mengurangkan sakit contraction ketika bersalin tau.

sakit bersalin, tips kurangkan sakit contraction, sakit pinggang ketika berpantang
Review Biobax Cool Theraphy

Biobax Membantu Mengurangkan Sakit Contraction

Apabila bercakap tentang sakit contraction ketika hendak bersalin tu, memang sukar digambarkan dengan kata-kata akan kesakitannya. Lagi-lagi CN di induced, pergh ! Berganda sakitnya ! Alhamdulillah, mujur ada Biobax. Kesan beranginnya yang sejuk yang dispray pada pinggang dan peha mampu mengurangkan sakit contraction. Baunya pun mampu menenangkan fikiran yang gundah gulana ketika proses bersalin. Nurse pun tanya CN guna 'minyak angin' apa sebab dorang suka akan baunya yang menenangkan tu. 

sakit bersalin, tips kurangkan sakit contraction, sakit pinggang ketika berpantang
Review Biobax Cool Theraphy

Atasi Sakit Pinggang Dengan Biobax

Ketika berpantang pula, CN sering sakit pinggang. Jadi CN spray je Biobax Cool Therapy ni. Hah ! Dah hilang rasa sakit pinggang. Bestnya ada produk awesome ni di rumah. Encik Suami pula sering mengadu sakit-sakit belakang sebab kerja berat di kebun, selalunya CN yang urutkan. Tapi bila tengah berpantang ni, CN spray je Biobax ni. Esoknya sakit-sakit belakang Encik Suami sudah hilang. Alhamdulillah...

Serius, memang suka sangat dengan Biobax ni. Wajib ada di setiap rumah taww.. tak rugi beli. 


sakit bersalin, tips kurangkan sakit contraction, sakit pinggang ketika berpantang
Review Biobax Cool Theraphy


Apakah kandungan Biobax Cool Theraphy ?


- Eucalyptus Oil
- Habbatussauda Oil
- Olive Oil
- Za'faran
- Lemon Grass
- Halia Bara
- Kaffir Lime
- Pappermint
- Menthol Crystal

Bahan-bahan dalam Biobax Cool Theraphy adalah 100% organik. Jadi Biobax Cool Theraphy sesuai untuk ibu mengandung dan ibu berpantang.



Kegunaan Biobax Cool Theraphy


Selain membantu mengurangkan sakit bersalin ketika contraction, Biobax juga mampu memberi kelegaan segera, sakit-sakit biasa, sakit otot dan sendi yang biasa seperti:

- Sakit Belakang 
- Ketegangan
- Terseliuh
- Lenguh-lenguh
- Selsema/resdung

Selain lenguh-lenguh, Biobax Cool Theraphy boleh melegakan selsema. Spray biobax pada tangan. Kemudian gosok kedua belah tangan dan sedut bau di tapak tangan sehingga hilang bau. 



Kelebihan Biobax Cool Theraphy


- Melegakan lenguh leher & sendi
- Segera melegakan sakit belakang dengan kesan sejuk
- Tahan sehingga 5 jam
- Melancarkan peredaran darah
- Membantu melegakan lenguh bahu & leher
- Terbukti berkesan untuk kelegaan belakang
- Sesuai untuk melegakan selsema & resdung




sakit bersalin, tips kurangkan sakit contraction, sakit pinggang ketika berpantang



Harga Biobax


Harga Biobax ni cuma RM80 sahaja sebotol dan tahan sehingga 3 bulan dengan 500 kali semburan!.

Biobax wajib ada dalam hangbag setiap wanita tau. Apa lagi, jom dapatkan seorang satu atau belikan kepada insan tersayang sempena raya ni. 

Tahu tak, disebabkan CN sudah jatuh cinta dengan Biobax ni, CN kini sah menjadi agen rasmi produk Biobax ! Wee


Jom dapatkan produk Biobax yang organik ni!


Call/Wassap : CN 0174992305

Email : norazimah15@gmail.com


Spray-spray je dah hilang sakit ! 


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


Previous
Next Post »

1 comments:

Click here for comments
PCL
admin
27 June 2016 at 11:12 ×

Biobax memang cepat melegakan. Kesan terbaik .. lupakan minyak angin yg lain.

Congrats bro PCL you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon