Menang buku Disney bernilai RM200

December 03, 2016

Alhamdulillah, niat hanya suka-suka je join contest penulisan blog tentang Buku Disney Edisi Bahasa Melayu, akhirnya CN dapat memenangi hadiah saguhati buku Disney bernilai RM200. Bukan sahaja buku, ada juga kotak aktiviti seperti Mickey the Magnificent (Irfan verangan jadi magician), Minnie Makes (kena jahit cekak rambut, fuh! Bercinta sungguh), Magic Foil (hias kasut) dan macam-macam lagi.

Kebetulan cuti sekolah ni, bolehlah CN melayan Irfan Hensem dengan macam-macam aktiviti dari hadiah ni. Oklah, meh la layan beberapa gambar yang sempat disnap. 

buku edisi edisi bahasa melayu, review buku disney, buku disney, advantage quest
Bersama Pn. Leeya dan hadiah yang dimenangi, best !

buku edisi edisi bahasa melayu, review buku disney, buku disney, advantage quest
Irfan dah target mana nak terjah dulu dalam keta nanti ! Hehehe

buku edisi edisi bahasa melayu, review buku disney, buku disney, advantage quest
Disebabkan CN datang mengejut, Pn. Leeya tak sempat nak prepare, masuk je dalam plastik tuh

buku edisi edisi bahasa melayu, review buku disney, buku disney, advantage quest
Ekcited tengok hadiah yang dimenangi

buku edisi edisi bahasa melayu, review buku disney, buku disney, advantage quest
Antara hadiah buku Disney yang dimenangi, ada lagi yang telah difaraid untuk anak sedara ;)



~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


You Might Also Like

4 comments

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.