Jualan Penghabisan Stok di Butik Aqid Aqila

Eh, harini dah 1 Mac, jangan lupa ye ada Jualan Penghabisan Stok Gila-gila di Butik Aqid Aqila yang bermula hari ini sehingga 31 Mac 2017. Ada pelbagai jubah murah-murah tau. Bukan sahaja jubah, ada kurung, kurung moden malah kebaya juga dijual pada harga murah giler! 

Butik aqid aqila, jualan penghabisan stok, jubah murah, kurung moden murah
Jualan penghabisan stok di Butik Aqid Aqila

Butik aqid aqila, jualan penghabisan stok, jubah murah, kurung moden murah

Jubah murah di Butik Aqid Aqila


Butik Aqid Aqila yang terletak di Space U8 ini menawarkan harga murah yang tidak masuk akal tau. Jubah dengan kain yang berkualiti dijual dengan harga yang super murah! 

Butik aqid aqila, jualan penghabisan stok, jubah murah, kurung moden murah

Butik aqid aqila, jualan penghabisan stok, jubah murah, kurung moden murah

Butik aqid aqila, jualan penghabisan stok, jubah murah, kurung moden murah

Butik aqid aqila, jualan penghabisan stok, jubah murah, kurung moden murah

Kurung Moden Bermanik Murah


CN dah grab kurung moden warna grey yang dalam gambar di bawah ni. Kainnya best sangat, sejuk dan manik yang berkualiti. Paling penting harganya sangat murah !!

Butik aqid aqila, jualan penghabisan stok, jubah murah, kurung moden murah

Dapatkan jubah, kurung, kebaya dan blause pada harga super murah hanya di Butik Aqid Aqila.

Butik aqid aqila, jualan penghabisan stok, jubah murah, kurung moden murah

Jika anda datang ke butik Aqid Aqila dan cakap anda dapat info dari blog www.cekgunorazimah.com, anda akan diberi diskaun lagi !


STOK TERHAD, SIAPA CEPAT DIA DAPAT !!

Butik aqid aqila, jualan penghabisan stok, jubah murah, kurung moden murah

Butik aqid aqila, jualan penghabisan stok, jubah murah, kurung moden murah

Butik aqid aqila, jualan penghabisan stok, jubah murah, kurung moden murah


Lokasi Butik Aqid Aqila


Berminat untuk mendapatkan pelbagai jubah, kurung, blause malah kebaya pada harga super murah?

Cepat-cepat datang ke :

Alamat : BUTIK AQID AQILA
B1-19, FIRST FLOOR, SPACE U8, BUKIT JELUTONG, 40150 SHAH ALAM

~Sharing is caring from Cikgu Norazimah~

Previous
Next Post »

4 comments

Click here for comments
Amanda Suria
admin
1 March 2017 at 10:35 ×

Alaaa...x sabarnya nak shopping lagi kat sini...semua cantik2 kan..yang penting murah berbaloi-baloi...

Reply
avatar
1 March 2017 at 17:45 ×

Kena terjah ni cn. Nanti melepass..hehe

Reply
avatar
1 March 2017 at 17:45 ×

Kena terjah ni cn. Nanti melepass..hehe

Reply
avatar
1 March 2017 at 22:24 ×

Xsabar nk tgk cekgu posing baju baru hihi

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon