NYX Matte Lipstick murah di Lazada

Harini 22 March, jangan lupa temujanji anda dengan Lazada ye. CN pagi-pagi lagi dah semangat explore lamanweb Lazada mencari barangan yang berkenan di hati. Serius ada macam-macam barangan yang dijual pada harga yang sangat murah berbanding di luar. Rugi sangat jika tidak rebut peluang keemasan ini. Paling best, diskaun sehingga 90%! Jadi apa tunggu lagi, cepat ke lamanweb Lazada sebelum barangan idaman anda kehabisan stok.


nyx matte lipstick, lazada 5th birthday surprise, review nyx matte lipstick, warna lipstik tahan lama, lipstik murah

Review NYX Matte Lipstick


Ingat lagi tak entry CN tentang Surprise Box dari Lazada. Ada macam-macam barang dalam box tu. Antara yang menjadi kegemaran CN adalah NYX Matte Lipstick. Seronok sangat pakai lipstik ni. Ianya tidak kering dan mudah untuk dibuang. NYX Matte Lipstick ni sentiada di dalam handbag CN tau. 

nyx matte lipstick, lazada 5th birthday surprise, review nyx matte lipstick, warna lipstik tahan lama, lipstik murah
Surprise Box dari Lazada

NYX Matte Lipstick Yang Tahan Lama


Apa yang menyebabkan CN suka dengan NYX Matte Lipstick ini adalah warnanya yang tahan lama. Walau pun pakai pada awal pagi, selepas makan, warna lipstik masih kekal cantik. Selain itu, NYX Matte Lipstick juga mempunyai pelbagai jenis warna yang menawan. 

nyx matte lipstick, lazada 5th birthday surprise, review nyx matte lipstick, warna lipstik tahan lama, lipstik murah
NYX Matte Lipstick

nyx matte lipstick, lazada 5th birthday surprise, review nyx matte lipstick, warna lipstik tahan lama, lipstik murah
NYX Matte Lipstick Daydream 

nyx matte lipstick, lazada 5th birthday surprise, review nyx matte lipstick, warna lipstik tahan lama, lipstik murah

nyx matte lipstick, lazada 5th birthday surprise, review nyx matte lipstick, warna lipstik tahan lama, lipstik murah


Hah, rambang mata bila tengok pelbagai jenis pilihan warna untuk NYX Matte Lipstick ini. Bagi CN, warna yang berkenan di hati adalah 13 ANGEL, 18 BLOODY MARY, 24 STREET CRED dan 31 DAYDREAM. Bagaimana pulak dengan anda?

nyx matte lipstick, lazada 5th birthday surprise, review nyx matte lipstick, warna lipstik tahan lama, lipstik murah
nyx matte lipstick, lazada 5th birthday surprise, review nyx matte lipstick, warna lipstik tahan lama, lipstik murah
nyx matte lipstick, lazada 5th birthday surprise, review nyx matte lipstick, warna lipstik tahan lama, lipstik murah

Dapatkan NYX Matte Lipstick di Lazada Pada Harga Murah


NYX Matte Lipstick ini menjadi kegemaran ramai tau. Selalunya jenama lipstik ni cepat je habis. Kalau yang tinggal pun, warna yang tidak berapa sesuai dengan diri. Jangan risau, di Lazada ada banyak pilihan warna yang menarik. Bukan sahaja ready stok, malah harga yang ditawarkan juga murah sempena Lazada 5th Birthday Surprise ini. Senang je, hanya klik-klik dan bayar. Kemudian tunggu je abang posmen hantar. 

Lazada 5th Birthday Surprise >> 22 - 24 March 2017



~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

Previous
Next Post »

4 comments

Click here for comments
Fieza Sani
admin
23 March 2017 at 11:56 ×

Okey..yang ni kena usya kat Lazada sebab saya memang pengguna setia lipstik NYX..best..

Reply
avatar
27 March 2017 at 17:20 ×

Kan,mmg cantik2 kaler lipstik ni

Reply
avatar
27 March 2017 at 17:20 ×

Cepat2 usyar, nnti hbs 😉

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon