Pernah cuba Collagen by Watson?

Watsons Collagen White Regeneration Serum 30ml ni memang best. Serum ni boleh dipakai setiap hari kerana tiada paraben. Paling best tidak melekit dan terus meresap ke dalam kulit. CN pakai serum ni sebelum sapu loose powder, dah macam pakai foundation pulak sebab loose powder tu terus ‘in’ dengan kulit muka. Nampak natural dan glowing.

Cuba la !

collagen by watson, cerita review, beauty blogger, blogger kecantikan

~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


Previous
Next Post »

1 comments:

Click here for comments
Amanda Suria
admin
19 March 2017 at 11:27 ×

Wah menarik ni...akak suka je pakai serum2 ni..nanti nak pi check la..

Congrats bro Amanda Suria you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon