Wahai cermin ajaib

Alahai, sibuk betul CN bulan ni dengan pelbagai tugasan hakiki sebagai guru. Dengan Projek Toyota Eco Youth, Projek Website Sekolah & Projek CTCS. Fuh ! Next entry CN cerita ye tentang projek-projek yang dasyat tu.

Okay, nak bagi blog sentiasa update. Saje je share gambo ketika staycation di Hotel Armada PJ. Weouls memang wajib berwelfie di cermin besar di dalam bilik hotel ni tau. Best dah 2 kali CN bermalam di sini dan for sure, jika berkesempatan, CN akan datang lagi ke sini kerana paling best di sini adalah dinner buffet yang sangat sedap!

irfan hensem, dhia zahra,

~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


Previous
Next Post »

2 comments

Click here for comments
24 May 2017 at 08:10 ×

apa yang boleh di buat entry,masukkan jelah CN,...janji ada...akak pun macam tu jugak kalau dah xde idea..hhehe

Reply
avatar
24 May 2017 at 09:09 ×

Minggu depan sekolah dh mula cuti 2 minggu.
Bolehlah JJCM.
Tapi bulan puasa.

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon