Kena ada 2 trunkie

Seronoknya anak-anak CN si Irfan Hensem & Dhia Zahra bila terima parcel besar dari Drypers Baby Club. Ada 2 trunkie hokay. Budak 2 orang ni macam kembar tau, kalau 1 trunkie confirm berebut !

Sebenarnya trunkie ni bukan CN yang beli, tapi CN redeem point dekat website Drypers. Gigih tau simpan point untuk redeem trunkie ni. Jadi, jika anak anda pengguna Drypers, apa kata masukkan point di website Drypers dan redeem macam-macam ganjaran. Memang berbaloi !

irfan hensem, dhia zahra, trunkie
Irfan Hensem & Dhia Zahra bersama trunkie milik mereka


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


Previous
Next Post »

6 comments

Click here for comments
Mawar Assufi
admin
16 July 2017 at 20:33 ×

Alolooo comelnya Dhia. Eksaited letew. hehe

Reply
avatar
aRzMoHa
admin
16 July 2017 at 21:52 ×

wah menarik...dah tak boleh nak claim dari drypers sebab bukan hali lagi

Reply
avatar
16 July 2017 at 22:21 ×

atotototo.. ada toncet hehe.. mmg kalo 1 je ni berebut hehe..

Reply
avatar
Miza Talib
admin
17 July 2017 at 09:04 ×

Dah gugur keahlian. huhu

Reply
avatar
Lyaa Suriany
admin
17 July 2017 at 10:07 ×

bestnya dah blh redeem. point sy tak ckp2 lagi nak redeen trunkie ni. sob sob sob

Reply
avatar
Fieza Sani
admin
18 July 2017 at 13:04 ×

bdk mana2 pun CN, menda2 mainan ke apa kena beli sorang satu..klu x, berebut...

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon