Gambar Phu San Dao Resort Thailand yang sangat menggoda

November 30, 2017

Thailand merupakan antara negara yang mempunyai pelbagai tempat menarik sebagai destinasi percutian mampu milik. Kali ini CN agak tergoda dengan pemandangan indah Phu San Dao Resort Thailand yang terletak di lereng-lereng bukit. Memang menarik. Kalau di Malaysia, pemandangan yang indah seperti Phu San Dao Resort ini boleh dilihat di Kundasang, Sabah. Tak percaya anda boleh pergi sendiri ke sana. 

Pemandangan yang cantik di Phu San Dao Resort, Thailand


Okay, CN akan cerita lebih lanjut tentang Kundasang di entry lain ye. Kali ini CN ingin berkongsi dengan pembaca tersayang gambar-gambar menarik di Phu San Dao Resort yang pasti mengujakan anda. Sangat menggoda pemandangan di lereng-lereng  bukit ini. Tengok gambar pun dah rasa tenang dan nyaman je.


Phu San Dao Resort, gambar bilik Phu San Dao Resort, picture of Phu San Dao Resort, view of Phu San Dao Resort, Phu San Dao Resort Thailand
Pemandangan indah di Phu San Dao Resort

Phu San Dao Resort, gambar bilik Phu San Dao Resort, picture of Phu San Dao Resort, view of Phu San Dao Resort, Phu San Dao Resort Thailand
Pemandangan indah di Phu San Dao Resort

Phu San Dao Resort, gambar bilik Phu San Dao Resort, picture of Phu San Dao Resort, view of Phu San Dao Resort, Phu San Dao Resort Thailand
Pemandangan indah di Phu San Dao Resort

Phu San Dao Resort, gambar bilik Phu San Dao Resort, picture of Phu San Dao Resort, view of Phu San Dao Resort, Phu San Dao Resort Thailand
Pemandangan indah di Phu San Dao Resort

Phu San Dao Resort, gambar bilik Phu San Dao Resort, picture of Phu San Dao Resort, view of Phu San Dao Resort, Phu San Dao Resort Thailand
Pemandangan indah di Phu San Dao Resort

Phu San Dao Resort, gambar bilik Phu San Dao Resort, picture of Phu San Dao Resort, view of Phu San Dao Resort, Phu San Dao Resort Thailand
Pemandangan indah di Phu San Dao Resort

Phu San Dao Resort, gambar bilik Phu San Dao Resort, picture of Phu San Dao Resort, view of Phu San Dao Resort, Phu San Dao Resort Thailand
Pemandangan indah di Phu San Dao Resort


Bilik Phi San Dao Resort, Thailand


Okay, sekarang CN ingin berkongsi gambar bilik di Phi San Dao Resort pulak. Menarik sangat bilik di resort ini. Luas dan selesa. Paling menarik sudah tentu rupa bilik yang unik bulat-bulat. 'Rare' gituw..

Phu San Dao Resort, gambar bilik Phu San Dao Resort, picture of Phu San Dao Resort, view of Phu San Dao Resort, Phu San Dao Resort Thailand
Gambar bilik di Phu San Dao Resort

Phu San Dao Resort, gambar bilik Phu San Dao Resort, picture of Phu San Dao Resort, view of Phu San Dao Resort, Phu San Dao Resort Thailand
Gambar bilik di Phu San Dao Resort

Phu San Dao Resort, gambar bilik Phu San Dao Resort, picture of Phu San Dao Resort, view of Phu San Dao Resort, Phu San Dao Resort Thailand
Gambar bilik di Phu San Dao Resort

Phu San Dao Resort, gambar bilik Phu San Dao Resort, picture of Phu San Dao Resort, view of Phu San Dao Resort, Phu San Dao Resort Thailand
Gambar bilik di Phu San Dao Resort

Phu San Dao Resort, gambar bilik Phu San Dao Resort, picture of Phu San Dao Resort, view of Phu San Dao Resort, Phu San Dao Resort Thailand
Gambar bilik di Phu San Dao Resort


Amacam, tergoda tak dengan Phu San Dao Resort yang terletak di Thailand ini? Kena menabung dah ni! CN memang suka tempat percutian yang sejuk-sejuk macam ni, rasa relax dan nyaman je. Sesuai untuk honeymoon hokay ! 



~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~



You Might Also Like

3 comments

  1. Hebatnya alam semulajadi di sana...

    ReplyDelete
  2. Pernah tgk gambar ini semua dalam FB sponsored post ritu mereka viralkan...mmg cantik...terfikir juga makanan halal tu cm ne ek senang ke tidak stay situ...kalau tak kena la masak sendiri

    ReplyDelete
  3. Boleh bg tau cara nk ke sana..flight turun kt mana and kenderaan nk ke sana..Tq..sbb i mmg suka tpt2 mcm ni

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.