Shooting I Challenge You di webtvasia

May 22, 2018

I Challenge You | Jangan lupa saksikan CN di episod 7 gameshow I Challenge You di channel youtube webTVasia. Jangan tak percaya, yang bertudung biru tu CN tau. Bertuah sangat dapat shooting dengan pelakon yang sedang meningkat naik dan top 5 Hero Remaja iaitu Nabil Aqil atau lebih dikenali dengan Kidkylo. Hos pulak sudah tentu Nizam Rahman atau lebih glamer dengan panggilan Ramona. 

cerita cikgu, i challenge you, nizam rahman, kidkylo, cekgunorazimah, media social influencer, gameshow i challenge you, webTVasia,
Saksikan kami di Episod 7 "I Challenge You"
Dari kiri Kidkylo, Nizam Rahman & Cekgunorazimah

Jom saksikan " I Challenge You" 




Media Social Influencer di I Challenge You


Gameshow I Challenge You ini mengumpulkan media social influencer dengan pelbagai latar belakang. Setiap episod dengan 2 orang media social influencer dihostkan oleh Nizam Rahman. Memang bertuah sangat apabila dapat digandingkan dengan Nabil yang glamer ni. Walaupun glamer, tapi low profile. Begitu juga dengan Nizam Rahman yang lembut je bercakap. 

cerita cikgu, i challenge you, nizam rahman, kidkylo, cekgunorazimah, media social influencer, gameshow i challenge you, webTVasia,
Bersama kru. Nampak CN tinggi sikit dari dorang ! Hehehe..
cerita cikgu, i challenge you, nizam rahman, kidkylo, cekgunorazimah, media social influencer, gameshow i challenge you, webTVasia,
Bersama producer - Saifullah yang sporting


Selain CN dan Nabil, ada ramai lagi media social lain yang glamer-glamer tau. Rasa kerdil pulak apabila tengok followers Instagram CN berbanding mereka. Tapi inilah pengalaman baru bagi CN. Tapi jangan terkejut tau suara CN 'seksi' sedikit sebab masa shooting tu tengah sakit tekak. Jadi jom korang tengok CN di layar Youtube pulak ! Hehehe


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~



You Might Also Like

4 comments

  1. dah tengok..best..kelakar yg part kena kumur tu..duk musykil apa ke rasa dia sbb si Kidkylo tu tak leh bertahan..

    ReplyDelete
  2. Seronok tengok video tu..hehehe..pengalaman berharga buat CN

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.