Coretan Keputusan Sains Komputer SPM 2018

March 20, 2019

Coretan Keputusan Sains Komputer SPM 2018 |Alhamdulillah, pencapaian yang sungguh membanggakan untuk tahun pertama matapelajaran Sains Komputer SPM 2018 dengan GPMP 3.19 di tempat ketiga Daerah Kuala Langat. Keseluruhan 6 orang pelajar memperoleh 6A- dari 32 orang calon dengan lulus 100%. Pencapaian yang baik dari abang long & kak long Sains Komputer ini! Nampaknya CN kena kerja kuat untuk abang ngah & kak ngah yang agak mencabar ni dengan jumlah calon cuma 24 orang sahaja. Doakan kami ye. 

spm 2018, #spm2018, keputusan spm 2018, sains komputer spm, keputusan sains komputer spm 2018
Bersama abang long & kak long matapelajaran Sains Komputer SPM 2018

spm 2018, #spm2018, keputusan spm 2018, sains komputer spm, keputusan sains komputer spm 2018
Terima kasih Thaneen bagi cikgu coklat. Tak pernah tak sweet tau.  

spm 2018, #spm2018, keputusan spm 2018, sains komputer spm, keputusan sains komputer spm 2018
#SPM2018 #SainsKomputerSPM




~ Sharing is caring from Cekgu Norazimah ~

You Might Also Like

4 comments

  1. Zaman nieyl amek SPM dlu...
    Nieyl amek subjek Teknologi Maklumat time tu...
    Tapi bila tanya anak² buah skrg yg amek SPM semua dah berubah...
    Subjek ni pun dah xde...:)

    ReplyDelete
  2. hihi cikgu pun sokmo sweet hehehe..
    tahniah CN n team.. insyallah kecemerlangan berkekalan =)

    ReplyDelete
  3. amin. semoga lebih success selepas ini cikgu

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.